Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κρέμα προσώπου Καλεντούλα και Μέλι για ενυδάτωση του προσώπου σας


Σε μια εποχή που η επιδερμίδα γυναικεία και ανδρική χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία λόγω πια της μολυσμένης ατμόσφαιρας , τα προϊόντα που θα σας παρουσιάζουμε από τη στήλη μας, θα είναι μια πρόταση για καθαρή από χημικά και άκρως υγιεινή φροντίδα . 
Το σημερινό προϊόν είναι μία ενυδατική κρέµα προσώπου µε εκχύλισµα καλέντουλας από βιολογικές καλλιέργειες Μονής του Αγίου Όρους.
Είναι γεγονός ότι πάντα προτιμούνται τα προϊόντα που προέρχονται από τα μοναστήρια κυρίως για τα συστατικά τους. Αυτά που προέρχονται από τη γη τους, τα παράγωγάλλα τους, αυτά που σέβονται τη φύση και τον άνθρωπο.

Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει  συστατικά µε ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, αντιµετωπίζοντας την ξηρότητα της επιδερµίδας, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει.

 

Το εκχύλισμα καλεντούλας που είναι το κύριο συστατικό αυτής της κρέμας προσώπου έχει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση.

Που ενδείκνυται

Προστατεύει από την ξηροδερµία και τους ερεθισµούς. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδιαίτερα για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε την µε µικρές κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιµό. Επαναλάβετε 2-3 φορές την ηµέρα. Για εξωτερική χρήση µόνο.

 

Αν θέλετε να ενημερωθείτε και να προμηθευτείτε τα προϊόντα πατήστε εδώ:

EUCOSMIA