Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κρεμες



Πώς να ενσωματώσετε τη ρετινόλη στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας

Υπάρχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που σχετίζονται με τη ρετινόλη, ιδίως όταν πρόκειται για αντιγήρανση.



«Σάντουιτς ενυδάτωσης»: η νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς

Ορισμένες ορολογίες περιποίησης της επιδερμίδας κεντρίζουν το ενδιαφέρον αμέσως μόλις τις ακούσει κανείς.



DIY- σπιτική και φυσική ομορφιά

Η φύση μας έχει δώσει όλα τα απαραίτητα υλικά για να περιποιούμαστε το πρόσωπο και το σώμα μας, κι όμως εμείς επιμένουμε σε καλλυντικά του εμπορίου. Γνωρίζοντας τους σωστούς συνδυασμούς από πρώτες ύλες, φρούτα και αιθέρια έλαια, μπορείτε να φτιάξετε σπιτικές μάσκες, κρέμες και απολεπιστικά που μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο αποτελεσματικά από τα επώνυμα αντίστοιχά τους!



Η ανδρική ομορφά έχει όρια... (;)

Mέχρι πριν από μερικά χρόνια, ούτε ο όρος δεν υπήρχε. Ανδρική ομορφιά; Aρχαίο ελληνικό κάλλος ή κάτι τέτοιο. Και τώρα με κρέμες καλλυντικών, είδη μακιγιάζ, αρώματα, αποκλειστικά για άνδρες, μήπως φτάσαμε στην απόλυτη υπερβολή; Της Σάντυς Τσαντάκη.



Συμβουλές ομορφιάς που θα χρειαστείς σήμερα αλλά και στο μέλλον...

Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν ότι τα καλλυντικά που φροντίζουν την επιδερμίδα του προσώπου δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται όλες τις ώρες.

Για παράδειγμα, οι αντιοξειδωτικές φόρμουλες είναι καλύτερο να εφαρμόζονται το πρωί αντί για το βράδυ, ώστε να εισχωρούν πιο αποτελεσματικά οι βιταμίνες στο δέρμα.



Πώς να δείχνεις νεότερη χωρίς κρέμες, botox ή νυστέρι

Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νεότεροι, δεν είναι μυστικό. Πέρα όμως από κρέμες, serum και τις αισθητικές επεμβάσεις, υπάρχουν 5 φυσικοί τρόποι για να παρατείνεις τη νεότητα και να προλάβεις τα σημάδια της γήρανσης.