Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

δερμα



Απλές συμβουλές για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Η περιποίηση του προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάμε με αλαβάστρινο πρόσωπο και μέρες που παρατηρούμε διάφορα «προβληματάκια» στο πρόσωπό μας (υπερβολική λιπαρότητα, σπυράκια ή έντονους πόρους), ακόμα κι αν έχουμε κάνει όλα τα σωστά βήματα της πρωινής και βραδινής ρουτίνας ομορφιάς μας.



Κυτταρίτιδα: Πώς να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά

Η κυτταρίτιδα δεν είναι απλά συσσωρευμένο λίπος, γιατί τότε θα έφευγε με μία απλή δίαιτα.

Αν ήταν τοπικό πάχος, τότε δεν θα ταλαιπωρούσε ακόμη και τις αδύνατες κοπέλες. Αν ήταν ένα τοπικό πρόβλημα, τότε θα έφευγε με μία θεραπεία αισθητικής.

Φαίνεται, πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η μάστιγα της ομορφιάς των γυναικών έχει τις ρίζες της πολύ πιο βαθιά.



Τριχοφυΐα στο πρόσωπο: Οι πέντε φυσικοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να την περιορίσεις

H ελαφριά τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι κάτι συνηθισμένο, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστούν σκούρες, χοντρές τρίχες στο πρόσωπό σου οι οποίες θα σε αναγκάσουν να τις βγάζεις ακόμη και καθημερινά.



Eυαίσθητο δέρμα: Οι τέσσερις παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξτε τα σωστά κοσμήματα

Το κλειδί για την αγορά των σωστών αξεσουάρ και κοσμημάτων χωρίς ερεθισμούς είναι να γνωρίζετε σε ποια μέταλλα μπορεί να είστε αλλεργικές. Μόλις το καταλάβετε, είναι πολύ πιο εύκολο να προβείτε στις σωστές αγορές, συμπεριλαμβανομένων κομματιών σε προσιτές τιμές, από ασήμι επιμεταλλωμένο.



Η σωστή χρήση της ρετινόλης το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο, θα πρέπει να γίνει γνωστό, πώς αποτελεί την ιδανική εποχή προκειμένου να περιποιηθείτε ακόμη περισσότερο το πρόσωπό σας, και η ρετινόλη θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της νεανικής όψης του δέρματός σας.



Μην κάνετε αυτά τα λάθη όταν λούζετε τα μαλλιά σας

Όταν βιάζεστε να βγείτε από την πόρτα για ένα σημαντικό ραντεβού, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βιαστείτε να κάνετε ένα ντους και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην βρέξετε σωστά τα μαλλιά σας πριν τα λούσετε.