Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

X-factor: H επίσημη παρουσίαση (Φωτό)



Με ενθουσιασμό παρουσίασαν σήμερα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη και οι συντελεστές του σόου το «X-factor». Με σύνθημα «expect the unexpected» ο ΣΚΑΪ κατάφερε να κάνει την απρόσμενη κίνηση να εντάξει το σόου στο πρόγραμμά του.

Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ενθουσιασμένος που θα ξαναπαρουσιάσει το σόου, ενώ ο Γιώργος Λεβέντης, επικεφαλής σε διεθνές επίπεδο της Syco TV, μίλησε για το σόου και διευκρίνισε ότι είναι το μοναδικό σόου από το οποίο έχουν αναδειχθεί σταρ του μουσικού στερεώματος. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε το κανάλι για να αποκτήσει τα δικαιώματα του σόου αλλά και στις προσδοκίες που έχουν από αυτό το σόου. Μίλησαν και τα μέλη της κριτικής επιτροπής Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης.

Τόνισαν ότι ευελπιστούν το σόου να προσφέρει ψυχαγωγία στους πολίτες μίας χώρας που αυτό τον καιρό είναι χτυπημένη από την οικονομική κρίση. Φυσικά δεν παρέλειψαν να κάνουν και αστεία μεταξύ τους, όταν ο Γιώργος Θεοφάνους ανακοίνωσε ότι αυτή τη φορά θα είναι αυτός ο «καλός» και η Πέγκυ Ζήνα η «κακιά» έπειτα από συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους. Η Πέγκυ Ζήνα ωστόσο συμπλήρωσε: «θα είμαι «κακιά» με τον καλύτερο τρόπο. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης που ο ρόλος του στο σόου θα είναι ρυθμιστικός και καταλυτικός στις περιπτώσεις που θα χρειάζεται επικουρικά και μία άλλη γνώμη εκτός αυτής των κριτών.

Αναφορά έγινε και στις αλλαγές που έχουν γίνει στο φορμάτ μιας και πέρα από τις αρχικές οντισιόν θα υπάρχει η δοκιμασία με τις καρέκλες στις οποίες θα καθίσουν μόνο όσοι καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα για να κάνουν καριέρα στο τραγούδι. Επίσης τονίστηκε ότι πλέον θα είναι live και οι οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου, ενώ ολόκληρο δίκτυο social media θα υποστηρίζει και μέσω διαδικτύου το σόου. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περίπου 4.500 αιτήσεις για συμμετοχή στο διαγωνιστικό μέρος του σόου, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασισθεί η μέρα προβολής του, που πιθανότατα θα είναι ή Παρασκευή βράδυ ή Δευτέρα βράδυ.

Από άποψη τηλεθέασης η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, επεσήμανε ότι προσδοκούν το σόου να συγκεντρώσει ένα 15% στα νεανικά κοινά όπου κυρίως απευθύνεται. Με την υπόσχεση ότι τον επόμενο μήνα οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θα αφοσιωθούν πλήρως στην οργάνωση του σόου και θα χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους για να είναι όλα ρυθμισμένα στην εντέλεια έκλεισε η παρουσίαση.