Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ρουβας



Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά σε ερώτηση για τον Νταλάρα και τα σχόλιά του για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί»

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε σε δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στην ακύρωση των εμφανίσεών του στο «Έναστρον» λόγω ασθενείας του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα. Ο τραγουδιστής σχολίασε θετικά το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία στην ταινία που βρίσκεται στα σκαριά για τη ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη.



Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με την οικογένειά του

Στο κλίμα της ημέρας μπήκε για τα καλά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τα παιδιά και την Κάτια Ζυγούλη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη κάτι απλό, αλλά ουσιαστικό.



Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά μετά τις φωτιές

Το σπίτι της οικογένειας Ρουβά κινδύνεψε μαζί με άλλα της περιοχής του Νέου Βουτζά που σάρωσαν οι φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής.



Οι λαμπερές ευχές του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Οταν ποζάρουν για τον φακό Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, δεν χρειάζονται πολλά για να έχει λάμψη η φωτογραφία.

Πολύ περισσότερο, αν πρόκειται για τη φωτογραφία καλωσορίσματος του νέου χρόνου χρόνου στο Instagram και το αγαπημένο ζευγάρι φοράει τα γιορτινά του.



Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα σχολιάζει τη διάλυση του σχήματος με τον Ρουβά

Με τον δικό της τρόπο σχολίασε η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου, την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά.



Φωτεινή Ψυχίδου: Τι είπε για την αποχώρηση του πρώην συζύγου της Μπάμπη Στόκα από το Estate!

Η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα Φωτεινή Ψυχίδου τοποθετήθηκε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο και το πολύ καλογραμμένο της κείμενο στο γεγονός της αποχώρησης του Μπάμπη Στόκα από το σχήμα μετά τις πρώτες δυο μέρες!