Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΚΑΙ



Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Τι λένε πριν την αναχώρησή τους

Έτοιμοι για τον Άγιο Δομίνικο είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπάινουν στο Survivor και που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα λίγο πριν ταξιδέψουν για να ενωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησαν στην εκπομπή «Fay’s Time».



Την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς: «Να πάει εκεί ένας που να ξέρει από οικονομικά»

Την κάθοδό του στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.



Αντώνης Κανάκης κατά Άρη Πορτοσάλτε και ΣΚΑΪ: «Ο σταθμός τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης»

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου αλλά και τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος έδωσε… ραντεβού με τον καλλιτέχνη στα δικαστήρια, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να κάνει μια ακόμα τοποθέτηση τόσο για τον δημοσιογράφο όσο και για τον ΣΚΑΪ.



Survivor: «Μπερδεμένα» τα spoilers για την αποψινή αποχώρηση – Ποιος παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Αλέξης Παππάς και Φάνης Μπολέτσης αν και έχουν πολλά να τους χωρίζουν, βρήκαν το μοναδικό που συμφωνούν. Ποιο είναι αυτό; Το ότι και οι δύο παίκτες δεν μπορούν να καταλάβουν τον συλλογισμό του Άγγελου Γεωργουδάκη ο οποίος ζήτησε κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού στo Survivor από τους συμπαίκτες του, να ψηφίσουν εκείνον προς αποχώρηση και όχι τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.



Survivor – Spoiler: Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η δεύτερη ήττα της ομάδας των Διάσημων έφερε και τη δεύτερη υποψηφιότητα από τους Κόκκινους. Η κάλπη του Survivor έδωσε το όνομα του Αλέξη Παππά, γεγονός που ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και τους παίκτες της Μπλε Ομάδας.

«Δεν το περίμενε κανένας, ούτε ο ίδιος» θα ακουστεί στην παραλία των Μπλε το βράδυ της Τρίτης (16/01).



Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας – Ένταση στον στίβο μάχης

Παρά τη βελτιωμένη απόδοση της Μπλε Ομάδας του Survivor η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.