Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τα καρφιά της Μελέτη σε πρώην στενό συνεργάτη της (βίντεο)



Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε μαζί της για τα επαγγελματικά της και το Survivor, όμως από την κουβέντα τους δεν απέφυγαν την αναφορά και στα προσωπικά της παρουσιάστριας.

«Ανεβάζεις εσύ φωτογραφία με αρσενικό; Ποτέ δεν το έκανες και δεν ήθελες να το κάνεις. Γιατί;», απόρησε ο Γρηγόρης.

«Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες με είδαν 8 μάτια από το χώρο μας. Δεν κρύβομαι ότι δεν είμαι μόνη μου… Το σκεπτικό μου ήταν το εξής. Από το να δω να γράφεται και με ράδιο αρβύλα, κακοποιητικά… προτιμώ να κάνω spoiler!», εξήγησε η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα.

Παραδέχτηκε δε πως ρώτησε το σύντροφό της για να ανεβάσει τη φωτογραφία αφού του είπε το σκεπτικό της. Η ίδια γνώριζε πως θα ταυτοποιηθεί ποιος είναι ο συγκεκριμένος άντρας, καθώς πρόκειται για το γνωστό επιχειρηματία, Θοδωρή Μαροσούλη.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ισχύει το εξώδικο, βέβαια δεν τον πιάνει τον ίδιο γιατί δραστηριοποιείται σε χώρο που υπάρχει ήδη υλικό δικό του και ο νόμος είναι λεπτός σε αυτό. Αν έχεις ήδη εκτεθεί δεν μπορεί να σε πιάσει ο νόμος».

Τα καρφιά της δεν έλειψαν, καθώς η Ελεονώρα τόνισε «ζωγραφίζοντας» συγκεκριμένο πρόσωπο: «Επειδή άκουσα σε μία πρωινή εκπομπή που σχολιαζόταν με το θέμα των εξωδίκων ότι εγώ βάζω τους συντρόφους μου να υπογράφουν συμβόλαιο σιωπής. Αυτά είναι αστεία είναι καραγκιοζιλίκια αυτά… και τα άκουσα από άνθρωπο που με ξέρει, είναι συνεργάτης μου και έχει ζήσει την περίοδο αυτή. Δεν κάνω τέτοιες χαζομάρες ».

Παραδέχτηκε δε πως έχουν χαλάσει σχέσεις από τα συγκεκριμένα μέτρα και το θέμα της δημοσιότητας. «Δεν τους φωνάζω, δεν τους καλώ ποτέ τους φίλους παπαράτσι… δεν με ενδιαφέρει να παίζω με αυτόν τον τρόπο. Δεν είμαι και καμία γυναίκα που θα ντυθεί και θα βαφτεί ωραία για να βγει… Τους σέβομαι όμως και στην Ανάβυσσο τους κερνάω και τους καφέδες και τα ποτά τους, γιατί κάνουν τη δουλειά τους… αν δεχτώ όμως παράπονα και πρέπει να προστατεύσω έναν άνθρωπο, θα το κάνω», επεσήμανε.