Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

καρφια



Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά! Επίθεση Πακιστανών σε κομμωτήριο στην Εύβοια

Επίθεση σε κομμωτήριο, επί της οδού Αγίου Γεωργίου στο Βασιλικό στην Εύβοια πραγματοποίησε ομάδα Πακιστανών το βράδυ της Τρίτης κάνοντας κυριολεκτικά τα πάντα γυαλιά καρφιά



Καρφιά Γιλντιρίμ κατά της Δύσης: Οι άνθρωποι στη Συρία σφαγιάζονταν για 7 χρόνια, πού ήσασταν μέχρι σήμερα;

«Οι άνθρωποι στη Συρία σφαγιάζονταν για επτά χρόνια. Η θηριωδία συνεχιζόταν. Θυμάστε την ανθρωπιά σας μόνο όταν γίνεται χρήση χημικών όπλων; Πού ήσασταν μέχρι σήμερα;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σχολιάζοντας τις αεροπορικές επιθέσεις που διεξήγαγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλα. 



Δέμα γεμάτο καρφιά έσκασε στα χέρια εργαζόμενου σε εταιρεία κούριερ

Υπάλληλος της εταιρείας κούριερ FedEx τραυματίστηκε όταν εξερράγη δέμα που περιείχε καρφιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό συνέβη σε αποθήκη της εταιρείας κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Το δέμα είχε προορισμό το Όστιν και το συμβάν ερευνά το FBI.



Κατάπιε 152 καρφιά και μπουλόνια για να αυξήσει τον σίδηρο στο αίμα της!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι γιατροί στη Ρωσία όταν αντίκρισαν την ακτινογραφία από την κοιλιακή χώρα μιας ηλικιωμένης.

Η 74χρονη εισήχθη πριν δύο εβδομάδες περίπου στο νοσοκομείο στο Ulan-Ude, κοντά στα σύνορα με τη Μογγολίας.

Παραπονιόταν για υψηλό πυρετό και είχε χρόνια σιδηροπενική αναιμία.



Ρωσία: Κατάπινε καρφιά και μπουλόνια γιατί είχε αναιμία και πίστευε πως βοηθάει το... σίδερο!

Μια ηλικιωμένη Ρωσίδα αποδείχθηκε πως είχε καταπιεί 152 μεταλλικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων καρφιά, μπουλόνια και ένα χερούλι, γιατί πίστευε πως έτσι καταπολεμά την αναιμία από την οποία πάσχει. 



Τα καρφιά της Μελέτη σε πρώην στενό συνεργάτη της (βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε μαζί της για τα επαγγελματικά της και το Survivor, όμως από την κουβέντα τους δεν απέφυγαν την αναφορά και στα προσωπικά της παρουσιάστριας.

«Ανεβάζεις εσύ φωτογραφία με αρσενικό; Ποτέ δεν το έκανες και δεν ήθελες να το κάνεις. Γιατί;», απόρησε ο Γρηγόρης.