Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

Συγκλονισμένος από το θάνατο της γυναίκας και της κόρης του από καρκίνο πασίγνωστος ηθοποιός!



Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν μπόρεσε ποτέ να συνέλθει από τη διπλή τραγωδία που σημάδεψε τη ζωή του, ενώ παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να βρει τη χαρά τώρα πια.

 

Η ζωή του σημαδεύτηκε από δύο περιστατικά που τον άλλαξαν για πάντα -ποιον δεν θα επηρέαζαν άλλωστε!

Το θάνατο της γυναίκας του Κασάνδρας το 1991 και της κόρης τους Σάρλοτ το 2013 και των δύο από καρκίνο των ωοθηκών.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire ο Ιρλανδός ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν δήλωσε: «Δεν μπορώ να δω το ποτήρι μισογεμάτο τώρα πια, πιστέψτε με.

Το μαύρο μελαγχολικό Ιρλανδέζικο σκυλί στέκεται δίπλα πολύ συχνά» είπε με μια έξοχη μεταφορά της κατάθλιψης που τον πιάνει. Μετά το θάνατο της συζύγου του ο πρώην Τζέιμς Μποντ, παντρεύτηκε την τωρινή του γυναίκα με την οποία έχουν δύο γιους.

Με την Κασάνδρα απέκτησε ένα γιο, ενώ υιοθέτησε και τις δυο κόρες της, η μία εκ των οποίων ήταν η Σάρλοτ, που τις μεγάλωσε σαν δικές του. Δες τον σε φωτογραφία με την Κασάνδρα το 1983.

 

 

Ο σταρ έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού ο πατέρας του τους εγκατέλειψε όταν ήταν βρέφος, η μητέρα του τον άφησε και αυτή για να δουλέψει στο Λονδίνο και ουσιαστικά τον μεγάλωσαν αρχικά οι συγγενείς του και στη συνέχεια πήγε στο ορφανοτροφείο. 

«Το πατρικό μου ένστικτο είναι δικό μου εντελώς» είπε ο σταρ. «Δεν υπάρχει κανένα σημείο αναφοράς γιατί ποτέ δεν υπήρξε πατέρας. Συνάντησα τον Τομ μια φορά μια Κυριακή.

Ήπιαμε μερικές μπύρες, συζητήσαμε λίγο και αποχαιρετιστήκαμε. Θα μου άρεσε να τον είχα γνωρίσει». Στη φωτογραφία με τη δεύτερη σύζυγό του  Keely Shaye Smith.