Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πιρς Μπρόσναν



Πιρς Μπρόσναν: Θέλει για διάδοχο τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του «007»

Τον «διάδοχο» του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ φαίνεται να «χρήζει» ο Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος στο παρελθόν είχε ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες.

Σε δηλώσεις του στην Mail On Sunday, ο Ιρλανδός ηθοποιός αποκάλυψε ποιον θέλει να δει στον ρόλο αυτό στις επόμενες ταινίες.



To μήνυμα αγάπης του Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του: "Είσαι ο κόσμος μου"

Ενας αληθινός και μεγάλος έρωτας, από τους σπάνιους καθαρόαιμους έρωτες που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή – πόσω μάλλον στοΧόλιγουντ – είναι αυτός του Πιρς Μπρόσναν και της 54χρονης συζύγου του Κίλι Σέι Σμιθ.



Συγκλονισμένος από το θάνατο της γυναίκας και της κόρης του από καρκίνο πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν μπόρεσε ποτέ να συνέλθει από τη διπλή τραγωδία που σημάδεψε τη ζωή του, ενώ παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να βρει τη χαρά τώρα πια.

 

Η ζωή του σημαδεύτηκε από δύο περιστατικά που τον άλλαξαν για πάντα -ποιον δεν θα επηρέαζαν άλλωστε!



Ο γοητευτικός Πιρς Μπρόσναν με την πληθωρική σύζυγό του

Αν και 62 ετών ο Πιρς Μπρόσναν παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Χόλιγουντ. Ο φακός συνέλαβε τον διάσημο ηθοποιό σε τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του στη Χαβάη.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία 14 χρόνια έμοιαζε πιο ερωτευμένο και πιο ευτυχισμένο από ποτέ.



Πιρς Μπρόσναν: «Θα ήθελα να δω έναν μαύρο ή γκέι Τζέιμς Μποντ»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πιρς Μπρόσναν αποκάλυψε πως θα του άρεσε να υπάρξει κάποια στιγμή ένας ομοφυλόφιλος Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θεωρεί πως οι παραγωγοί της γνωστής σειράς ταινιών συμμερίζονται την άποψή του.