Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Survivor: Η μεγάλα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφη ανατροπή… βόμβα στοφορίας!



Ροδάνθη ή Πάνος; Ημέρα αποχώρησης σήμερα και όλοι περιμένουν με αγωνία ποιος από τους δυο θα αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.

Η αποχώρηση, όπως μάλιστα και οι επόμενες, θα γίνει βάσει των αποτελεσμάτων της 48ης ψηφοφορίας του κοινού για τον πιο αγαπητό παίκτη του φετινού Survivor.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες διαρροές, στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης φέρονται να βρίσκονται οι Βιργινία Δικαιούλια και Χάρης Γιακουμάτος, ενώ εντύπωση και έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Νικόλας Αγόρου βρίσκεται επίσης χαμηλά στην προτίμηση του κόσμου.

Την πέμπτη θέση φέρεται να καταλαμβάνει ο Γιάννης Τσίλης, την τέταρτη η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται παίκτες φαβορί που ξεχώρισαν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Η Μελίνα Μεταξά βρίσκεται λοιπόν στην τρίτη θέση, ο Ηλίας Γκότσης στη δεύτερη, ενώ στην κορυφή αυτή που… υποψιάζεστε: η Κατερίνα Δαλάκα!

Η Δαλάκα βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως έχει συλλέξει και τα περισσότερα σύμβολα στα ειδικά αγωνίσματα, κάτι που εξασφαλίζει μία θέση στο μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά τη σημερινή αποχώρηση, αντίθετα με ό,τι διέρρευσε χθες, αυτή τελικά που θα αποχωρήσει είναι η Ροδάνθη!