Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

48ωρη



Survivor: Η μεγάλα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφη ανατροπή… βόμβα στοφορίας!

Ροδάνθη ή Πάνος; Ημέρα αποχώρησης σήμερα και όλοι περιμένουν με αγωνία ποιος από τους δυο θα αποχωρήσει οριστικά από το Survivor.

Η αποχώρηση, όπως μάλιστα και οι επόμενες, θα γίνει βάσει των αποτελεσμάτων της 48ης ψηφοφορίας του κοινού για τον πιο αγαπητό παίκτη του φετινού Survivor.



Εγκρίθηκε 48ωρη άδεια στον Κουφοντίνα

Την απόφαση να εγκρίνει το αίτημα για άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα ανακοίνωσε την Πέμπτη το Συμβούλιο της Φυλακής.

Όπως έγινε γνωστό, η άδεια είναι 48ωρης διάρκειας και θα ενεργοποιηθεί μόλις το βασικό στέλεχος της 17Ν ανακάμψει από την πολυήμερη απεργία πείνας που πραγματοποιεί.



Σε λίγη ώρα ξεκινά η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, και παρουσίας δυο  φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τόπου  διαμονής του (Βαρνάβας  Αττικής), αναμένεται να βγει τις 12 το μεσημέρι για πρώτη φορά από τις φυλακές μετά το 2002 όπου  και παραδόθηκε στην ΓΑΔΑ, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη για τη δράση του στη τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας.



48ωρη απεργια τα ΜΜΕ

48ωρη απερργία θα πραγματοποιήσουν τα ΜΜΕ για την διάσωση της ΕΔΟΕΑΠ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΣYNAΔEΛΦOI ΣYMMETEXOYME MAZIKA ΣTH 48ΩPH AΠEPΓIA ΣE OΛA TA MME AΠO TIΣ 6 ΠM THΣ TPITHΣ 24 EΩΣ TIΣ 6 ΠM THΣ ΠEMΠTHΣ 26 OKTΩBPIOY ΓIA TH ΔIAΣΩΣH TOY EΔOEAΠ



Σαρανταοκτάωρη απεργία στο «Κόκκινο»

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την ιστοσελίδα «stokokkino.gr», από τις 6 π.μ. σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 31 Μαΐου.



ΠΝΟ: Διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων, δεμένα τα πλοία

Σε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται οι ναυτεργάτες, όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αιχμή το φορολογικό.