Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Survivor 2018: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Πανταζή μετά την αποχώρηση της



Η Μαρία Πανταζή (Iron Barbie) αποχώρησε από το Survivor 2018, καθώς οι Μαχητές έχασαν την ασυλία και ήταν μία από τις υποψήφιες.

Η αθλήτρια κατά την αποχώρηση της ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να της δοθεί κι άλλος χρόνος και να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι. Η Μαρία Πανταζή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση της και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους όσοι την στήριξαν.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: «Από το στίβο μάχης της ζωής, στο στίβο μάχης του Survivor! 3 μοναδικές εβδομάδες γεμάτες εμπειρίες, νίκες, ήττες, χαρά, λύπη, ενθουσιασμό, αγωνία, ένταση… και όλα αυτά με κοινό παρονομαστή, την προσπάθεια! Για την καθημερινή επιβίωσή μας δεν χρειάζονται πολλά, λίγη τροφή, φίλοι & πίστη στον εαυτό μας! Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και την στήριξή σας, αυτό σημαίνει ότι η ειλικρίνεια και οι αξίες αναγνωρίζονται! Να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και υγεία από την δική μου Καραϊβική, το Νιμπορειό! Η ψυχή δεν έχει φύλο και ηλικία! Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή».