Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

27 °C

Σήμερα, 24. Ιουλίου 2019

αποχώρησηΥπουργός Οικονομικών Ολλανδίας: "Η απειλή της ενδόρρηξης ελλοχεύει- πολλοί θέλουν να φύγουν από την ΕΕ"

Για το κίνδυνο μιας “ενδόρρηξης” στην Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε λόγο ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, Βόπκε Χούκστρα

 ΔΗΜΑΡ: 31 στελέχη δήλωσαν την παραίτηση τους από το ΚΙΝΑΛ

Αποχώρησή από θέσεις ευθύνης που είχαν αναλάβει στα κεντρικά όργανα και ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις βουλευτικές εκλογές δηλώνουν 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ, με κοινή επιστολή τους στον γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη.Ο Πομπέο επιβεβαιώνει την αμερικανική αποχώρηση από τη Συρία

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο επιβεβαίωσε σήμερα πως η αποχώρηση από τη Συρία θα πραγματοποιηθεί, αρνούμενος ότι υπάρχει οποιαδήποτε «αντίφαση» στη στρατηγική του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή.

 

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Nomads

Οι Εισβολείς ήταν οι νικητές και στο σημερινό αγώνισμα στο Nomads, κι έτσι στο αυριανό live θα αποχωρήσει ένας παίκτης ή μία παίκτρια των Επίλεκτων.

Μετά τη νίκη των Εισβολέων με 7-2, οριστικοποιήθηκαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς στην Αθηνά Κωστοπούλου και τον Μάριο Ακριβόπουλο προστέθηκε και ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μετά από απόφαση του Δήμου Χαριστέα.Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το MasterChef

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το MasterChef αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Μιλώντας στη Real News αποκάλυψε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους είπε «όχι» στο περσινό MasterChef και έληξε τη συνεργασία: