Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Μαρκ Τζέικομπς εξηγεί γιατί κατέγραψε το λίφτινγκ του στο Instagram



Έντονη υπήρξε η συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από την τελευταία του εμφάνιση μετά το λίφτινγκ που έκανε.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας παραδέχτηκε, μάλιστα, στη Vogue ότι άρχισε να κάνει από πολύ νωρίς αισθητικές επεμβάσεις: «Πριν από πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε, αλλά ο Steven Meisel μου είχε συστήσει έναν γιατρό με το όνομα Dr. Brandt, ο οποίος ήταν, φυσικά, αρκετά διάσημος και όλοι τον ήξεραν».

Ο 58χρονος εξήγησε, ακόμη, ότι ποτέ δεν κράτησε μυστικές τις επεμβάσεις που έκανε: «Θέλω να πω, υπήρξαν τόσα πολλά πράγματα στα οποία ήμουν ξεκάθαρος. Όπως, μια φορά όταν πήγα σε μια εκδήλωση με καπέλο του μπέιζμπολ και με ρώτησαν: “Γιατί φοράς καπέλο του μπέιζμπολ;” Και είπα: “Λοιπόν, μόλις έκανα μεταμόσχευση μαλλιών“. Οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι που απάντησα».

Υπενθυμίζεται πως ο Τζέικομπς κατέγραψε πρόσφατα την ανάρρωσή του από το λίφτινγκ προσώπου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram του προσώπου του τυλιγμένο σε γάζες.

Αργότερα, ο σχεδιαστής μοιράστηκε μια ακόμα φωτογραφία από την ανάρρωσή του πριν αποκαλύψει το τελικό αποτέλεσμα στους 1,6 εκατομμύρια ακολούθους του.

«Θα πρέπει νομίζω απλώς να μιλάμε και τότε αυτό μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους ώστε να νιώσουν λιγότερη ντροπή. Απλώς δεν πιστεύω ότι υπάρχει ντροπή στο να είσαι ματαιόδοξος», σημείωσε.

«Ναι, είμαι ματαιόδοξος. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να είσαι. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να θέλεις την προσοχή. Βρίσκω ότι δεν είναι ντροπή να ντύνεσαι και να θέλεις να κερδίσεις τα βλέμματα» συνέχισε ο Τζέικομπς, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Και πρόσθεσε: «Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μου δίνουν ευχαρίστηση. Η αυτο-φροντίδα σε κάθε επίπεδο… Η εξωτερική και η εσωτερική ευεξία είναι πραγματικά σημαντικές».