Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023 -

μοδαΟ Μαρκ Τζέικομπς εξηγεί γιατί κατέγραψε το λίφτινγκ του στο Instagram

Έντονη υπήρξε η συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από την τελευταία του εμφάνιση μετά το λίφτινγκ που έκανε.Αυτές θα είναι οι τάσεις για το μακιγιάζ του 2021

Αν μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε και κάτι καλό που μας άφησε το 2020, αυτό δεν είναι άλλο από τον πολύτιμο χρόνο που είχαμε για τον εαυτό μας και την περιποίησή του.

 Αυτά είναι τα πιο cool μαλλιά του 2021!

Το 2020 είναι στο τέλος του και το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές της ζωής μας.

Εμείς προσπαθήσαμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση και να σας αποκαλύπτουμε καθημερινά όλες τις τάσεις, τα μυστικά των celebrtities αλλά και την καθημερινότητα τους αφού και εκείνες έμειναν σπίτι.Τα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που θα ζήλευε και ο Άγιος Βασίλης

Πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε με αυτά τα ρούχα , εκτός από τους διάσημους,  που έχουν το ελεύθερο να δημιουργήσουν μόδα.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:Υβ Σεν Λοράν 1936 – 2008

Γάλλος μόδιστρος, από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας του 20ού αιώνα, πλάι στον Κριστιάν Ντιόρ και την Κοκό Σανέλ. Άφησε το αποτύπωμά του σε μισό αιώνα δημιουργίας, τόσο στην υψηλή ραπτική, όσο και στην καθημερινή ένδυση.

 Η Μέρκελ παραπονιέται για το... fashion bullying "Αν φορέσω το ίδιο σακάκι τρελαίνονται!"

Είναι κυρίαρχος στο ανδροκρατούμενο «παιχνίδι» της παγκόσμιας πολιτικής. Κι όμως, ακόμη και η Ανγκελα Μέρκελ δέχεται σχόλια για τα ρούχα της.