Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης διαμαρτύρεται πάνω στη σκηνή για την κακοποίηση των ζώων (βίντεο)



Στη Σαντορίνη για τις ανάγκες της καλοκαίρινής του περιοδείας βρίσκεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. 

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Αγρια Δύση» και με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση γαϊδουριών στη Ύδρα έστειλε από σκηνής το δικό του μήνυμα.

«Stop στην κακοποίηση» φώναξε, κρατώντας στα χέρια του ένα πλακάτ.

«Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ ολη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιας και το νησί έχει σημαία του τα γαϊδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω!» έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram ποστάροντας το παρακάτω βίντεο.

 

Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ ολη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιάς και το νησί έχει σημαία του τα γαιδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω! @agriadysi @atheridis_thodoris @bessy.malfa @tasos_kontaratos @pinelopiplaka @nikiskiadaresi @olga_skiadaresi #skiadaresis #agriadusi #summertour #stopanimalabuse

A post shared by Gerasimos_Skiadaresis Official (@gerasimos_skiadaresis) on Aug 26, 2018 at 11:26am PDT