Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης



«THE CHILDREN»- Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Oι ιδέες για το έργο γεννήθηκαν πολύ γρήγορα. Το “Children” μιλάει για ανθρώπους που διανύουν μικρές αποστάσεις, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια».



Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης διαμαρτύρεται πάνω στη σκηνή για την κακοποίηση των ζώων (βίντεο)

Στη Σαντορίνη για τις ανάγκες της καλοκαίρινής του περιοδείας βρίσκεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. 

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Αγρια Δύση» και με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση γαϊδουριών στη Ύδρα έστειλε από σκηνής το δικό του μήνυμα.



Οι δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυ Μάλφα

Oι δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του ελληνικού γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη που πρωταγωνιστούν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος.

Η παραάσταση έγινε στο Κηποθέατρο Παπάγου.



Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη Βουλή σε παράσταση

Στα έδρανα της Βουλής βρέθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ο οποίος ανέβασε παράσταση στη Βουλή, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας θεάτρου.



Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Ακραίο φαινόμενο να χτυπάς"

Σε συνέντευξή του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μίλησε μεταξύ άλλων για το επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου αλλά και είπε την άποψη του για όσους ασχολούνται με την υποκριτική δίχως να έχουν άμεση σχέση με αυτήν.



Το ξέσπασμα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τη σειρά με τα άσεμνα πλάνα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σκηνές από τη νέα σειρά του Netflix με τον τίτλο «Suburra», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.