Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Ο ΑΝΤ1 πλήρωσε την πρώτη δόση για την αδειοδότησή του



Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 κατέθεσε τα παραστατικά και την επιταγή, ύψους περίπου 25,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότηση του.

Ο ΑΝΤ1 είναι ο τρίτος υπερθεματιστής που κατέθεσε την πρώτη δόση, αφού την Παρασκευή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η εταιρεία Alter Ego κατέθεσαν την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή τους, ύψους 14.533.333 ευρώ και 24.633.333,34 ευρώ αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης από τις τρεις δόσεις για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου λήγει σήμερα το απόγευμα, στις 7 μ.μ. και πλέον μόνο η πλευρά Καλογρίτσα δεν έχει πληρώσει την πρώτη δόση. 

Κρέτσος: Οσοι υπερθεματιστές δεν καταβάλουν σήμερα τα χρήματα, χάνουν την άδεια
Σε περίπτωση που οι προσωρινοί υπερθεματιστές δεν καταβάλουν σήμερα τα χρήματα, θα χάσουν και τα 3 εκατ. της εγγύησης και φυσικά την άδεια, δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, ο κ. Κρέτσος είπε επίσης ότι «η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα» για το ποιος παίρνει άδεια, προσθέτοντας ότι οι αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις δεν ήθελαν με τίποτα τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αλλά αυτό ήταν συνταγματική υποχρέωση της κυβέρνησης, αλλιώς θα διέπραττε απιστία εις βάρος του Δημοσίου.