Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δόση



«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για τη δόση του 1 δισ. ευρώ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Κομισιόν ενέκρινε την έκθεση των ελληνικών αρχών για την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων της δεύτερης ενισχυμένης εποπτείας.



Το ΥΠΟΙΚ για το eurogroup

Η ενημέρωση του ΥΠΟΙΚ για το Eurogroup
«Τo μοναδικό ανοιχτό ζήτημα στις διαβουλεύσεις με τους θεσμούς είναι το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη το οποίο θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 25 Μαρτίου».

Αυτό διαβεβαίωναν χαρακτηριστικά πηγές του υπουργείου Οικονομικών αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.



Επίδομα παιδιού 2018: Πότε θα καταβληθεί η γ' δόση

Στις 25-27 Ιουλίου θα γίνει η πληρωμή της τρίτης δόσης του επιδόματος παιδιού, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.



Επίδομα παιδιού 2018: Πότε πιστώνεται η Γ' δόση

Στις 25 - 27 Ιουλίου θα γίνει η πληρωμή της Γ' δόσης του επιδόματος παιδιού, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.



Οι... φίλοι μας οι Γερμανοί: Μπλοκάρουν την εκταμίευση της υπερδόσης των 15 δισ. ευρώ

Για τις αρχές Αυγούστου αναβλήθηκε η εκταμίευση της τελευταίας δόσης των 15 δισ. ευρώ, μετά τις ενστάσεις της Γερμανίας για το «πάγωμα» της αύξησης του ΦΠΑ στα πέντε νησιά, τα οποία πλήττονται από την προσφυγική κρίση.



Οικογενειακό επίδομα 2018: Πληρωμή της β’ δόσης και όσα θέλετε να γνωρίζετε

Από χθές το απόγευμα, 25 Ιουνίου πιστώθηκε η Β δόση για το επίδομα τέκνων 2018 στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Αφορά όσους υπέβαλλαν φέτος αίτηση Α21 και πληρούν τις προϋποθέσεις. Με την ίδια πληρωμή θα καταβληθούν και αναδρομικά ποσά επιδομάτων, από εκκρεμείς αιτήσεις.