Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μέγκαν Μαρκλ: Έχει να μιλήσει με τον πατέρα της δυο μήνες



Η νέα δούκισσα του Σάσεξ έχει να μιλήσει με τον 74χρονο πατέρα της δύο μήνες - Οι απανωτές γκάφες του Τόμας Μαρκλ και οι χειμαρρώδεις συνεντεύξεις του έχουν προβληματίσει την σύζυγο τού πρίγκιπα Χάρι!

Παντρεύτηκε τον Μάιο τον εγγονό τής βασίλισσας Ελισάβετ χωρίς να έχει τον πατέρα της στο πλευρό της. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας και η κάθε της κίνηση βρίσκεται στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης, έτσι, όπως όλα δείχνουν, η νέα δούκισσα του Σάσεξ έχει «βάλει στον πάγο» τον 74χρονο πατέρα της Τόμας Μαρκλ μετά από μια σειρά γκάφες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που έφεραν σε δύσκολη θέση το παλάτι.

Ο Τόμας Μαρκλ δεν ήταν παρών στον παραμυθένιο γάμο της Μέγκαν καθώς επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας ενώ λίγες ημέρες πριν τον γάμο είχε πληρωθεί αδρά από παπαράτσι για στημένες φωτογραφίες που τον έδειχναν να προετοιμάζεται για την «μεγάλη μέρα» της κόρης του. Μερικές εβδομάδες αργότερα ο πρώην διευθυντής φωτισμού του κινηματογράφου παραχώρησε συνέντευξη σε βρετανικό κανάλι και αποκάλυψε τι του είχε πει ο πρίγκιπας Χάρι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν για το Brexit και τον Ντόναλντ Τραμπ!

Έκτοτε έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες και η Μέγκαν δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα της,αν και ο ίδιος στις «λαλίστατες» συνεντεύξεις του έχει εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί τη Βρετανία και να γνωρίσει από κοντά την βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly η Μέγκαν φοβάται να μιλήσει με τον πατέρα της επειδή, ίσως, εκείνος διαρρεύσει στον Τύπο όλα όσα θα συζητήσουν.

«Η Μέγκαν είναι τόσο απογοητευμένη με τον Τόμας. Είναι απογοητευμένη για μια σειρά λόγους. Δεν ξέρει ακόμα και πώς να επικοινωνήσει με τον πατέρα της χωρίς εκείνος να την εκμεταλλευτεί», δήλωσε η πηγή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, αν και θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, δεν του έχει πλέον εμπιστοσύνη και η ρήξη στην σχέση τους μοιάζει ανεπανόρθωτη.

«Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τον αγνοήσει», τόνισε η πηγή.Η 36χρονη Μέγκαν έχει να αντιμετωπίσει και την «φλύαρη» ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα, η οποία πρόσφατα δήλωσε στον Τύπο πως αν ο πατέρας τους πεθάνει θα φταίει η Μέγκαν. Οι δύο αδελφές έχουν να μιλήσουν από όταν η δούκισσα του Σάσεξ ήταν ακόμα παιδί αλλά η Σαμάνθα φαίνεται πως την εκδικείται επειδή η όμορφη Μέγκαν δεν την κάλεσε στον παραμυθένιο γάμο της. Κοντά στην Μέγκαν είναι η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία την έχει συμβουλεύσει να αγνοεί τα αρνητικά δημοσιεύματα και να αφοσιωθεί στη νέα της ζωή.