Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Με 50.000 ευρώ καλείται να αποζημιώσει η Σκορδά τον δικηγόρο



Σάλο είχε προκαλέσει η ανάρτηση στα social media ενός δικηγόρου, ο οποίος μιλούσε για τις «πλαδαρές γκόμενες» στην παραλία. Ο Θάνος Καρατσιώλης μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ανάμεσα στις οποίες και το Πρω1νό.

Μετά από όσα είχε σχολιάσει η Φαίη Σκορδά on air, ο δικηγόρος είχε καταθέσει αγωγή εναντίον της για ηθική βλάβη. Μάλιστα ζητούσε αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ!

 

Λίγους μήνες αργότερα ο Θάνος Καρατσιώλης κατέθεσε την υπ’ αριθμόν 604335/2017 αγωγή εις βάρος της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή. 
Την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συζήτηση της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποζημίωση που πρότειναν οι εναγόμενοι στον Θάνο Καρατσιώλη για να αποσύρει την αγωγή ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Η συμβιβαστική πρόταση φέρεται ότι ικανοποιεί ηθικά τον δικηγόρο, ο οποίος άλλωστε πρόκειται να διαθέσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως εξαρχής είχε δηλώσει.
 
Τι είχε γράψει ο Θάνος Καρατσιώλης

Θυμίζουμε τι είχε γράψει στις 4 Ιουνίου του 2017 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δικηγόρος και είχε εξοργίσει το Διαδίκτυο αλλά και τη Φαίη Σκορδά:

«Πρώτο δυνατό τριήμερο για παραθαλάσσια εξόρμηση και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνεται το τραγικότατο φαινόμενο της παντελώς αγύμναστης – πλαδαρής Ελληνίδας γκόμενας, που νομίζει, όμως, ότι είναι τουλάχιστον ημίθεα…
Ζελεδένιες κοιλιές και πεσμένοι γλουτοί παντού τριγύρω, με τυλιγμένα πολύχρωμα κιτς μαγιώ που αδυνατούν να καλύψουν τις ατελείωτες ατέλειες των ξεδιάντροπων κοριτσιών που κυκλοφορούν ανέμελα, έχοντας άγνοια της κάκιστης ημίγυμνης τους όψης, καθώς έχουν να γυμναστούν από την Γ´ Γυμνασίου…
Κάποιες, δε, έχουν το τρομερό θράσος να φορούν τέρμα σκαφτά, αποκαλυπτικότατα μαγιώ ενώ ο πισινός τους δεν είναι αντίστοιχα σφριγηλός, ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…
Τραγικές φιγούρες δίπλα τους, οι απογοητευμένοι κακόμοιροι σύντροφοι άντρες τους, οι οποίοι παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις wanna be baywatch girls ναυαγοσώστριες – πνιγμένες φιλενάδες τους να περιφέρονται στην αμμουδιά σαν φάλαινες ή σαν βατράχια με μαγιώ στην καλύτερη περίπτωση…
Υ.Γ.: κορίτσια τα μεταξωτά σκαφτά Brazilian μαγιώ, θέλουν και επιδέξιους κώλους…
Υπερέλεος, λυπηθείτε τουλάχιστον εμάς τους αθώους και καλόπιστους τρίτους παρατηρητές, που ήρθαμε να χαλαρώσει το μάτι μας στην παραλία και μας έχετε διαλύσει την αισθητική μας, αφού δεν σέβεστε τους συνοδούς σας!»