Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Σκορδά



Σκορδά και Λιάγκας αποχώρησαν παράλληλα από τα πλατό των εκπομπών τους

Ένα προσωπικό ζήτημα ανάγκασε τόσο τη Φαίη Σκορδά όσο και τον Γιώργο Λιάγκα να αποχωρήσουν από τα πλατό των εκπομπών τους έπειτα από μήνυμα που δέχθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ και ενώ η Φαίη Σκορδά συζητούσε με τους συνεργάτες της κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και ζήτησε απότομα από τη ροή να περάσουν σε διαφημίσεις.



H απάντηση της Φαίης Σκορδά για το μέλλον της στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε

Απάντησε η Φαίη Σκορδά στο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου περί αποχώρησής της από την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, με ενδεχόμενη αντικατάστασή της από τον Άρη Πορτοσάλτε.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» συνάντησε την παρουσιάστρια στο αεροδρόμιο με τη δημοσιογράφο να τη ρωτά για το τηλεοπτικό της μέλλον.



Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είναι ωραία όσα ακούγονται για τη Δανάη Μπάρκα και τη Φαίη Σκορδά

Οι φήμες για τηλεοπτικές αλλαγές είναι στο προσκήνιο και η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα σενάρια αλλαγής στέγης της Μαρίας Μπακοδήμου έκανε ένα σχόλιο για τις πληροφορίες που διαρρέονται για ορισμένες παρουσιάστριες σε σχέση με το μέλλον τους στην τηλεόραση.



Διονύσης Αλέρτας: Δεν πληρώθηκα ποτέ από την εκπομπή της Σκορδά

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ» παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας, που μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να μην πήγε στη βάφτιση του γιου του.



Σκορδά για Α.Παππά: «Είναι υποκριτής – Έχει ρόλο και έχει στόχο μόνο τα χρήματα»

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του «Fay’s Time» σχολίασαν το τρέιλερ των διασήμων και φυσικά τη συμμετοχή του ηθοποιού Αλέξη Παππά στο Survivor.



Η Φαίη Σκορδά έκανε κατακόρυφο στο πλατό!

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής όπου ένας άντρας έκανε κατακόρυφο στηριζόμενος στα δύο του δάχτυλα και μετά από διαφωνίες που είχε με τους συνεργάτες της, θέλησε να αποδείξει ότι και εκείνη μπορεί να το κάνει.