Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Λιάγκας για Νταλάρα: «Ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους»Το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε νέο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Νταλάρα και δημοσιογράφων με τον Γιώργο Λιάγκα στο σημερινό «Πρωινό» να σχολιάζει αρνητικά τον τραγουδιστή λέγοντας ότι: «Ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του μουσικού, Δημήτρη Καρρά, χωρίς να θέλει να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο χώρο. Οι δημοσιογράφοι παρά την άρνησή του, τον ρώτησαν για τον Χρήστο Μάστορα και τη συνεργασία τους με τον τραγουδιστή να απαντά: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε. Είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο σας! Συνεχίστε, μπράβο, είστε καταπληκτικοί. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».

Ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του σχολίασαν το περιστατικό στο σημερινό Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή να σχολιάζει αρνητικά τη στάση του Γιώργου Νταλάρα.

«Ο Γιώργος Νταλάρας ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους. Δεν έχει ανάγκη να το κάνει. Έδωσε μια εξαιρετική συνέντευξη στο Mega και μας συγκίνησε. Νόμιζα πως κατάλαβε και ο ίδιος ότι φέρθηκε απρεπώς την πρώτη φορά στους συναδέρφους. Η ερώτηση δεν ήταν αγενής, ήταν προγραμματισμένη εμφάνισή του στον Ιανό και ευγενικά περίμεναν οι άνθρωποι. Το να ειρωνεύεται για πολλοστή φορά τους δημοσιογράφους λέγοντας μπράβο και συγχαρητήρια νομίζω ότι δεν είναι ωραίο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.