Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

δημοσιογράφοι



Λιάγκας για Νταλάρα: «Ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους»

Το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε νέο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Νταλάρα και δημοσιογράφων με τον Γιώργο Λιάγκα στο σημερινό «Πρωινό» να σχολιάζει αρνητικά τον τραγουδιστή λέγοντας ότι: «Ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους».



ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας αύριο στα ΜΜΕ

Η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως αύριο Τετάρτη (28/2) θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως 16:00, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών.



«Κόλαφος» και για τον Γ.Νταλάρα ο Λ.Λαζόπουλος: «Εξαιρετικός τραγουδιστής, όχι καλός άνθρωπος και χωρίς χιούμορ»

Μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος «κάρφωσε» για τα καλά τον Γιώργο Νταλάρα, μετά το ξέσπασμά του, πριν από μερικές μέρες, εναντίον νεαρών δημοσιογράφων που του ζήτησαν μια δήλωση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του.



Μετά την επίθεση στους δημοσιογράφους ο Πάνος Βλάχος λέει σε ρεπόρτερ να την κεράσει ποτό – «Δεν έχω να σου πω κάτι»

Αρνούμενος να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του, που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων, ο Πάνος Βλάχος το βράδυ της Τρίτης (23/1) πρότεινε στη δημοσιογράφο και στο συνεργείο που τον περίμεναν έξω από το μαγαζί όπου εμφανίζεται για μια δήλωση, να τους κεράσει ποτό.



ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Έβαλε στη θέση του ο Λιάγκας τον Νταλάρα από τον αέρα της εκπομπής του

O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρνητικά στον αέρα του Πρωινού, το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα είπε ότι ο τρόπος του ήταν λάθος και «η ταπεινότητα είναι αυτοί που μας κάνει μεγάλους».



«Χαλαρή» κουβέντα Κασσελάκη με τους διαπιστευμένους συντάκτες ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε 10.000 εγγραφές μόνο τον τελευταίο μήνα»

Συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ είχε την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.