Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

δημοσιογράφοι



Ισραήλ: Παρατείνεται για 45 επιπλέον μέρες η απόφαση απαγόρευσης του Al Jazeera

Για επιπλέον 45 ημέρες παρατάθηκε από τη ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών της χώρας η απαγόρευση που επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera (Αλ Τζαζίρα) προκειμένου να εκπέμπει στο Ισραήλ.

Η απαγόρευση ισχύει αφότου το υπουργικό συμβούλιο συμφώνησε πως η λειτουργία του συνιστά απειλή για την ασφάλεια.



Η Super Kική ξέσπασε στους ρεπόρτερ που την περίμεναν στην Ευελπίδων: Είστε όλοι τρελοί, βρείτε μια κανονική δουλειά

Για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της Super Κικής, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο «Πρωινό Σουσού», την ίδια στιγμή που η γνωστή influencer βρισκόταν στην Ευελπίδων και τα έβαζε με τους δημοσιογράφους.



Ετοιμάζεται νόμος για τους «πράκτορες επιρροής» στην Τουρκία

Το τουρκικό κοινοβούλιο αναμένεται να ασχοληθεί προσεχώς με ένα νομοσχέδιο για τους «πράκτορες επιρροής», το οποίο προβλέπει ποινές φυλάκισης για τους δημοσιογράφους και τους ερευνητές που κατηγορούνται ότι ενεργούν προς όφελος ξένων συμφερόντων.



Λιάγκας για Νταλάρα: «Ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους»

Το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε νέο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Νταλάρα και δημοσιογράφων με τον Γιώργο Λιάγκα στο σημερινό «Πρωινό» να σχολιάζει αρνητικά τον τραγουδιστή λέγοντας ότι: «Ειρωνεύτηκε για ακόμα μία φορά τους δημοσιογράφους».



ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας αύριο στα ΜΜΕ

Η ΕΣΗΕΑ, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό πως αύριο Τετάρτη (28/2) θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως 16:00, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών.



«Κόλαφος» και για τον Γ.Νταλάρα ο Λ.Λαζόπουλος: «Εξαιρετικός τραγουδιστής, όχι καλός άνθρωπος και χωρίς χιούμορ»

Μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος «κάρφωσε» για τα καλά τον Γιώργο Νταλάρα, μετά το ξέσπασμά του, πριν από μερικές μέρες, εναντίον νεαρών δημοσιογράφων που του ζήτησαν μια δήλωση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του.