Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 -

Καινούργιου: «Δεν μου αρέσει ο πόλεμος κατά του Δ.Παπανώτα – Έπεσαν όλοι να τον φάνε»Τις επιθέσεις που δέχεται και τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας ότι τον… λυπάται.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μπέττυ Μαγγίρα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι επιθέσεις κατά του παρουσιαστή.

 
 Χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Όντως ήταν προσβλητικές εκείνες οι δηλώσεις για τη Μπέττυ Μαγγίρα και του το είπε πολύ όμορφα η Σταματίνα. Από εκεί και πέρα όμως, η Σταματίνα το πήγε συνολικά για τα επικοινωνιακά λάθη. Θα πω κάτι με πολλή συμπάθεια, επειδή είδα και το αμοντάριστο στην εκπομπή της Φαίης, δεν μου άρεσε. Ίσως να ήταν ένα τσικ χειρότερο. Ας το αφήσουμε πίσω όμως αυτό.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν μου αρέσει όλος αυτός ο πόλεμος στο πρόσωπο του Δημήτρη. Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κάνει κάποια λάθη κατά καιρούς, να έχουν πει κάτι λάθος και να έχουν μετανιώσει. Ο άνθρωπος πήγε να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην πολιτική. Καλώς ή κακώς, αυτά που είχε πει, βγήκαν μπροστά, αναγκάστηκε ο πρόεδρος να τον διαγράψει και μετά έπεσαν όλοι να φάνε τον Δημήτρη, που κι αυτό δεν είναι ωραίο.