Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

παπανωτας



Καινούργιου: «Δεν μου αρέσει ο πόλεμος κατά του Δ.Παπανώτα – Έπεσαν όλοι να τον φάνε»

Τις επιθέσεις που δέχεται και τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας ότι τον… λυπάται.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μπέττυ Μαγγίρα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι επιθέσεις κατά του παρουσιαστή.



Μπεκατώρου για Παπανώτα: Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά

«Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά», είπε η Σοφία Μπεκατώρου μετά την αποπομπή του Δημήτρα Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.



Παπανώτας: Εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:



Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε την ώρα της στήλης του Δήμου Βερύκιου – Τι συνέβη

Από σήμερα, 17 Απριλίου, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα είναι στο πανέλ της εκπομπής «Happy Day» την ώρα της στήλης του Δήμου Βερύκιου.



Δημήτρης Παπανώτας σε Γιώργο Λιάγκα: Έχεις πάρει εσύ τον άνθρωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει στο «Happy Day»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 9 Απριλίου, ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο απουσίας του από την εκπομπή «Happy Day» σε πιθανή εκλογή του.



Παπανώτας και Πανόπουλος στη νέα λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωλίστα

Τη δεύτερη λίστα με υποψηφίους για την ευρωλίστα του, που θα μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ αυτήν περιλαμβάνονται και τα ονόματα δύο γνωστών δημοσιογράφων, και συγκεκριμένα του Δημήτρη Παπανώτα και του Δημήτρη Πανόπουλου.