Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Μπεκατώρου για Παπανώτα: Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά«Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά», είπε η Σοφία Μπεκατώρου μετά την αποπομπή του Δημήτρα Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Action24, ανέφερε ότι «χρειάζεται ο πρόεδρος να ακούει το κοινό αίσθημα και χαίρομαι που είναι αυτός καπετάνιος», υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «δεν έβαλα τελεσίγραφο για την παραμονή Παπανώτα, δεν λειτουργώ έτσι, εγώ περίμενα πώς θα σταθεί το κόμμα. Από εκεί και πέρα έκανε άμεση κίνηση ο κ. Κασσελάκης και αυτό δείχνει ενσυναίσθηση και δείχνει το πού θέλουμε να πάμε»

«Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα και λυπάμαι αν πέρασε ότι υπήρχε τελεσίγραφο, που δεν υπήρξε» υπογράμμισε η Σ. Μπεκατώρου συμπληρώνοντας ότι θα παρέμενε στο ευρωψηφοδέλτιο ακόμη και αν δεν είχε αποπεμφθεί ο Δημήρης Παπανώτας.

Επιπλέον ανέφερε ότι «έγινε ένας σχολιασμός πάνω στις προσωπικές απόψεις του κ. Παπανώτα όπου κλήθηκα να άρω μια θέση γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δίνουμε την αληθινή έκταση του πράγματος».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «όταν άκουσα τις δηλώσεις Παπανώτα σκέφτηκα την Κυριακή που έκανε αυτά που έκανε και σκοτώθηκε έξω από το ΑΤ», ενώ τόνισε: «δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, κρίνεται από τις απόψεις του, είναι έμπειρος με 35 χρόνια στη δημοσιογραφία. Αν δεν εστιάσουμε και στο πώς μιλάμε δημόσια επειδή επηρεάζουμε πολύ κόσμο και επειδή για να αλλάξει η κουλτούρα χρειάζεται να αλλάξει και ο λόγος».