Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν θα ξανακαλέσω τον Κωνσταντινέα, δεν ελέγχει τον εαυτό του



Δεν θα ξανακαλέσω τον Πέτρο Κωνσταντινέα στην εκπομπή μου, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο παρουσιαστής του Ant1 Γιώργος Παπαδάκης, μια μέρα μετά τον τηλεοπτικό καβγά μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη. 

Τα πράγματα κατά την χθεσινή πρωινή εκπομπή «ξέφυγαν» και οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις, σε μια συζήτηση που ήταν έντονη και μάλλον εκτός «πολιτικού πολιτισμού» από την αρχή.

Όταν όμως ο Πέτρος Κωνσταντινέας έβγαλε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου και δήλωσε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν «λιάρδα», η κατάσταση κόντεψε να βγει εκτός ελέγχου.

Η ένταση ανέβηκε στα ύψη, οι δυο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε από τη θέση του και μπήκε ανάμεσά τους, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Σχολιάζοντας σήμερα το πρωί τον χθεσινό καβγά, με αφορμή σχόλιο ενός τηλεθεατή, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε πως ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πρόκειται να ξανάρθει στην εκπομπή του, γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του».