Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κωνσταντινέας



Στις 5 Οκτωβρίου η δίκη των οκτώ για την επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα

Αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη των οκτώ ατόμων που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Όπως ανακοινώθηκε από την έδρα, η νέα δίκη ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου και στην συνέχεια οι οκτώ κατηγορούμενοι αφέθησαν ελεύθεροι.



Γιώργος Παπαδάκης: Δεν θα ξανακαλέσω τον Κωνσταντινέα, δεν ελέγχει τον εαυτό του

Δεν θα ξανακαλέσω τον Πέτρο Κωνσταντινέα στην εκπομπή μου, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο παρουσιαστής του Ant1 Γιώργος Παπαδάκης, μια μέρα μετά τον τηλεοπτικό καβγά μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη. 



Κωνσταντινέας και Άδωνις παραλίγο να έρθουν στα χέρια - 'Είσαι "μπιφτεκάς..." [video]

Καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «μπιφτεκά».



Αγριος καβγάς Γεωργιάδη-Κωνσταντινέα: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Σε καβγά εξελίχθηκε η συζήτηση του Πέτρου Κωνσταντινέα και του Άδωνι Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη να επεμβαίνει για να χωρίσει τους δύο πολιτικούς ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.



Ξέσπασαν σε Τόσκα και Κωνσταντινέα οι κάτοικοι της Καλαμάτας

Αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων της Μεσσηνίας που είδαν μέσα σε λίγες ώρες τις περιουσίες τους να χάνονται κάτω από τα ορμητικά νερά που «βούλιαξαν» την περιοχή, ήρθε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.