Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Eurovision 2017: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Demy στον τελικό



Στο δεύτερο μισό της βραδιάς της Eurovision κληρώθηκε να εμφανιστεί η Demy, η οποία πέρασε στον τελικό με το τραγούδι «This is Love».

Η ακριβής θέση της εμφάνισής της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο στην σκηνή της Eurovision θα ανέβει μετά την 13η – 14η θέση.  

Η σειρά της εμφάνισης καθορίζεται από τους διοργανωτές και θα ανακοινωθεί μετά τον δεύτερο ημιτελικό, την Πέμπτη το βράδυ.

Η σειρά με την οποία κληρώθηκαν και οι δέκα χώρες που πέρασαν χθες το βράδυ στο μεγάλο τελικό:

Μολδαβία: 1ο μισό,

Αζερμπαϊτζάν: 1ο μισό,

Ελλάδα: 2ο μισό,

Σουηδία: 2ο μισό,

Πορτογαλία: 1ο μισό,

Πολωνία: 1ο μισό,

Αρμενία: 1ο μισό,

Αυστραλία: 2ο μισό,

Κύπρος: 2ο μισό,

Βέλγιο: 2ο μισό.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο μισό του διαγωνισμού θεωρείται θετικό αφού, η ιστορία έχει δείξει, πως οι χώρες που εμφανίζονται σε σχετικά τελευταίες θέσεις, στο τέλος έχουν καλύτερη τύχη, μιας και οι τηλεθεατές συγκρατούν καλύτερα τις εμφανίσεις του δεύτερου μέρους της βραδιάς.

Ο Β' Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαϊου 2017 με τις χώρες: Σερβία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Ρουμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Νορβηγία, Ελβετία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Εσθονία, Ισραήλ.

Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου και θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι 20 από τους δύο Ημιτελικούς -10 από κάθε βραδιά- οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία.