Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σειρα



Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Horizon: An American Saga» δια χειρός Κέβιν Κόστνερ

Δόθηκε στη δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα από τη φιλόδοξη τετραμερή σειρά γουέστερν του Κέβιν Κόστνερ, με τίτλο «Horizon: An American Saga».



Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Είχαμε δισταγμό…»

Σε μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προχώρησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Πέμπτη (28/12) ο Χάρης Ρώμας, που αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς περνούσαν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί.



Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε πολύ ευτυχισμένος, αλλά και αγχωμένος για το δεύτερο κύκλο του «Maestro»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Open «Πρωινό Σουσού», με την Ελένη Τσολάκη, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος μίλησε για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro».



Έρχεται η 4η σεζόν του «True Detective» με τις Τζόντι Φόστερ και Κάλι Ρις

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του HBO, το «True Detective», επιστρέφει για τέταρτη σεζόν.



Το «Suits» συνεχίζει να σαρώνει σε τηλεθέαση. Η αντίδραση της Μέγκαν Μάρκλ

Η σειρά που πρωταγωνιστούσε η Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι «Suits» συνεχίζει να σαρώνει σε θεαματικότητα, κάτι που ούτε η ίδια η Μαρκλ δεν μπορεί να εξηγήσει. Το «Suits» του USA Network, έχει πλέον ξεπεράσει τα 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής τόσο στο Netflix και όσο και στο Peacock σύμφωνα με τη Nielsen.



Ο άγιος Παϊσιος ξανά στην μικρή οθόνη με νέα επεισόδια

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Αγιος Παϊσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό” μπήκε πλέον στην τελική ευθεία αφού το Ινστιτούτο άγιος Μάξιμος ο Γραικός υπόγραψε συμβόλαιο για την εκτέλεση παραγωγής της σειράς με την εταιρεία Foss production σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.ope.gr.