Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

σειρα



Ξανά στις οθόνες μας ο επικός Dexter: Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο γιατρός του «Grey’s Anatomy»

Επανέρχεται στις οθόνες μας ο επικός Dexter, με τον Πάτρικ Ντέμπσι να πρωταγωνιστεί στο prequel της σειράς με τίτλο «Dexter: Original Sin».

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον γιατρό στη σειρά «Grey’s Anatomy» και κέρδισε την αγάπη του κοινού, θα είναι μεταξύ του καστ της νέας  παραγωγής των Showtime και Paramount+.



Η κομμένη σκηνή από τα από τα «Φιλαράκια» που πολλοί δεν έχουν δει

Η σειρά «Φιλαράκια» αποτέλεσε και αποτελεί μια από τις αγαπημένες παγκοσμίως ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν δει σε επανάληψη αρκετές φορές.

Οι καλά μυημένοι, πάντως, γνωρίζουν ότι υπάρχουν και μικρές σκηνές που κόπηκαν ή προβλήθηκαν σε μερικές μόνο χώρες και μερικές φορές είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό.



Πωλείται η κατοικία από τη σειρά «Full House» στο Σαν Φρανσίσκο

Το σπίτι της φανταστικής οικογένειας Τάνερ της σειράς «Full House» στο Σαν Φρανσίσκο πωλείται έναντι 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη σειρά που προβαλλόταν στην αμερικανική τηλεόραση από το 1987 έως το 1995, πρωταγωνίστησαν οι Μπομπ Σάγκετ, Τζον Στάμος, Λόριν Λάγκλιν και οι δίδυμες Μέρι – Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν.



Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Horizon: An American Saga» δια χειρός Κέβιν Κόστνερ

Δόθηκε στη δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα από τη φιλόδοξη τετραμερή σειρά γουέστερν του Κέβιν Κόστνερ, με τίτλο «Horizon: An American Saga».



Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Είχαμε δισταγμό…»

Σε μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προχώρησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Πέμπτη (28/12) ο Χάρης Ρώμας, που αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς περνούσαν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί.



Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε πολύ ευτυχισμένος, αλλά και αγχωμένος για το δεύτερο κύκλο του «Maestro»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Open «Πρωινό Σουσού», με την Ελένη Τσολάκη, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος μίλησε για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro».