Κυριακή 14 Απριλίου 2024 -

ΕλλάδαΟι Έλληνες στέφονται στις ηλεκτρονικές αγορές – Στα 20,5 δισ. ευρώ ο τζίρος το 2022

Ανοδική τάση παρουσιάζει ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας, καθώς το 2022 ανήλθε στα 20,5 δισ. ευρώ, με οκτώ στους δέκα καταναλωτές να κάνουν αγορές αγαθών μέσω του υπολογιστή τους -ένας περισσότερος έναντι του 2021.Καιρίδης: Δεν θέλουμε ανοικτά σύνορα, αλλά μια μετανάστευση οργανωμένη

Την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό ανέλυσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Όπως είπε, η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στη μετανάστευση γενικά όπως η άκρα δεξιά, αλλά υπέρ της οργάνωσης.«Οι μαθητές στην Τουρκία έχουν ξεπεράσει κατά πολύ εκείνους στην Ελλάδα»

Αίσθηση προκαλούν τα νέα στοιχεία του ΟΟΣΑ, όπου η Ελλάδα μέσα σε μία δεκαετία (από το 2012 έως το 2022) έχασε 20 βαθμούς στην μάθηση. «Αυτό αντιστοιχεί σε μία πλήρη σχολική χρονιά», ανέφερε η Αίγλη Ζαφειράκου, που έχει τον τίτλο Senior Education Technical Advisor – Consultant στην The World Bank του ιδρύματος Bill & Melinda Gates Foundation, μιλώντας στο 9o Φόρουμ των Δελφών.Ζελένσκι μετά από τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Συζητήσαμε για τις συμφωνίες που έχουμε κάνει»

Οι έλληνες πολίτες αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, ενημερώνονται  απευθείας από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι για τις συναντήσεις αλλά και τις συμφωνίες που έχουν γίνει προφανώς κάτω από το τραπέζι.

Τι συμφωνίες ήταν αυτές; Τι αφορούν; Ποιους έχει ενημερώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; ασκεί ιδιωτική πολιτική;Κοινές δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη-Ν.Τουσκ: «Συνεχίζουμε τη στήριξη στην Ουκρανία»

Κοινές δηλώσεις με τον Ντόναλτ Τουσκ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας ότι «είμαστε στον τρίτο χρόνο της παράνομης επίθεσης της Ρωσίας. Θα συνεχίσουμε τη σθεναρή στήριξη προς την Ουκρανία οικονομικά αλλά και στρατιωτικά για όσο χρειαστεί».«Κάθοδος» Τούρκων τουριστών στη Μυτιλήνη – Χιλιάδες έφτασα στο νησί με visa express

Χιλιάδες είναι οι τουρίστες από την Τουρκία που επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μυτιλήνη, αφού η visa express στους Τούρκους πολίτες διευκολύνει τη μετακίνηση.

Η ιστοσελίδα stonisi.gr αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έφτασαν 1.700 άτομα με καραβάκια και καταμαράν από το Αϊβαλί και έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεπεράσουν τις 6.000.