Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δυναμικό come back για την Κέλλυ Κελεκίδου! Γιατί εγκατέλειψε την Αυστραλία;



Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη» και τη δυναμική επιστροφή της στη δισκογραφία η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη μοναξιά που βίωσε στην Αυστραλία, εξομολογείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές στη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη, κάτι που δεν επηρέασε ποτέ την οικογένειά τους, ενώ πλέον αισθάνεται πιο δυνατή και ώριμη από ποτέ.

Πριν από τριάμισι χρόνια η τραγουδίστρια ετοίμαζε βαλίτσες για Αυστραλία με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα –αφού ήταν 7 μηνών έγκυος στην κόρη της– και με κανένα σαφές πλάνο για την ημερομηνία επιστροφής στην πατρίδα. «Όταν πήραμε την απόφαση να φύγουμε για την Αυστραλία, δεν είπαμε ποτέ ότι θα πάμε μόνιμα. Το είδαμε σαν ένα ταξίδι και μια εμπειρία. Θέλαμε να δούμε κι άλλα πράγματα στη ζωή μας, άλλωστε εγώ ήμουν έγκυος στην Ελπινίκη, οπότε δεν θα μπορούσα να δουλέψω για κάποιο διάστημα, ενώ ο Θάνος-Ραφαήλ ήταν σε ηλικία που δεν είχε ξεκινήσει το σχολείο.

Ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι δίπλα τους στα πρώτα τους βήματα. Ήταν μια εμπειρία που θέλαμε να ζήσουμε και δεν αποκλείουμε ακόμη και να το ξανακάνουμε. Όταν μεγαλώνεις δύο παιδιά και το μέλλον τους εδώ είναι αβέβαιο, προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για εκείνα. Στο Ντάργουιν ζουν και οι κουμπάροι μας, οπότε αισθανόμασταν μια ασφάλεια, ότι πάμε σε ένα μέρος με δικούς μας ανθρώπους. Όταν έχεις ανθρώπους να σε αγαπάνε, αισθάνεσαι καλά και ασφαλής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου» ξεκαθαρίζει.

Η Κέλλυ, ο Νίκος Κουρκούλης και τα δύο τους παιδιά έζησαν για τριάμισι χρόνια σε ένα πανέμορφο σπίτι στο Ντάργουιν. «Είναι ένα εκπληκτικό μέρος με φυσική ομορφιά. Μέναμε σε ένα διαμέρισμα, στο οποίο είχαμε την ευλογία να βλέπουμε τη θάλασσα, ακόμα κι αν δεν μπορούσαμε να κολυμπήσουμε γιατί είχε κροκόδειλους. Ήμουν πολύ προσεκτική και δεν άφηνα τα παιδιά να πλησιάσουν ακόμη και στα σημεία που επιτρέπεται το κολύμπι. Ανά τακτά διαστήματα τύχαινε να ακούσουμε για θανατηφόρες επιθέσεις κροκόδειλου σε ανθρώπους» περιγράφει.

Από τον περασμένο Νοέμβριο η οικογένεια Κουρκούλη επέστρεψε στην Ελλάδα. Χρειάστηκαν, όμως, αρκετοί μήνες μέχρι να βρουν τους ρυθμούς τους. «Ο Ραφαήλ ξεκίνησε να μαθαίνει ντραμς, πλήκτρα και να κάνει ορθοφωνία, ενώ, από ό,τι λένε οι δάσκαλοί του, είναι πολύ καλός. Παράλληλα παίζει ποδόσφαιρο στο Couros Club του Νίκου Γραμμένου. Η μικρή μας ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό και εγώ τρέχω με τη δουλειά μου. Όσο καιρό βρισκόμουν στην Αυστραλία άκουγα συνεχώς νέα τραγούδια και μιλούσα με τους συνεργάτες μου ώστε να καταλήξουμε στα τραγούδια που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο όταν έρθει η ώρα. Και ήρθε!».

Πηγή: Aπό περιοδικό People