Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τραγουδιστές



Χασίς: Συνελήφθη σωματοφύλακας πασίγνωστων Ελλήνων τραγουδιστών για τον μισό τόνο χασίς!

Ο σωματοφύλακας δυο διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών, πολύ αγαπητών στη νεολαία, έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συμμετείχε σε οικογενειακή σπείρα που… θα έριχνε στην ελληνική αγορά πάνω από μισό τόνο χασίς, το οποίο είχε φέρει από την Αλβανία.



Ποια είναι τα 25 καλύτερα χριστουγεννιάτικα μουσικά άλμπουμ

Το διάσημο περιοδικό Rolling Stone, που για μισό αιώνα (και έναν χρόνο, φέτος) συντροφεύει τα βήματα των φιλόμουσων στα πελάγη της μουσικής, διάλεξε – και προτείνει – για τα Χριστούγεννα 2018 τα 25 καλύτερα μουσικά άλμπουμ όλων των εποχών.



Ο Πούτιν κήρυξε πόλεμο στην ραπ και ψάχνει τρόπους να γίνει... κρατικά ελεγχόμενη!

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί στον Βλαντιμίρ Πούτιν η αυξανόμενη δημοφιλία της ραπ (ενός όχι και τόσο νέου είδους μουσικής) μεταξύ των νέων στη χώρα του.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, η ραπ μουσική κρύβει σοβαρούς κινδύνους για τη νεολαία και γι' αυτο οι πολιτισμικοί θεσμοί της χώρας θα πρέπει να βρουν τρόπο να ελέγξουν το περιεχόμενο των στίχων της. 



Δυναμικό come back για την Κέλλυ Κελεκίδου! Γιατί εγκατέλειψε την Αυστραλία;

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη» και τη δυναμική επιστροφή της στη δισκογραφία η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη μοναξιά που βίωσε στην Αυστραλία, εξομολογείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές στη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη, κάτι που δεν επηρέασε ποτέ την οικογένειά τους, ενώ πλέον αισθάνεται πιο δυνατή και ώριμη από ποτέ.



Ζητούνται ηθοποιοί και χορευτές για το μιούζικαλ του Γιώργου Θεοφάνους

Σε ακροάσεις για το μουσικό σύνολο του έργου Τέρατα The Musical που θα παρουσιαστεί στο Σύγχρονο Θέατρο προχωρά ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Ζητούνται άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί με εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες που θα δοκιμαστούν σε "χαρακτηριστικούς" ρόλους. 

Οι ακροάσεις θα λάβουν χώρα στο Σύγχρονο Θέατρο στις 17 Ιουνίου.



Πόσα βγάζουν τα "αστέρια" της μουσικής βιομηχανίας

Τη λίστα με τους πλουσιότερους μουσικούς θα δημοσιεύσουν αύριο οι Sunday Times με τα "αστέρια" της μουσικής βιομηχανίας να φαίνεται πως κερδίζουν πολλά.