Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ανατροπή: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor με τους περισσότερους ακολούθους



Το Survivor τελειώσε πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο ο πανικός για τους παίκτες καλά κρατεί. Αν και όλοι περιμένουν με αγωνία τις αναρτήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, δεν είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο έρεισμα στο κοινό, κι ας έχει περισσότερους από 246.000 ανθρώπους να τον ακουλουθούν. 

Για την ακρίβεια, ο συμμετέχων που βρίσκεται στην πρώτη θέση σε αριθμό followers είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου με περισσότερους από 302.000.

 

Ίσως να περιμένετε να ακούσετε το όνομα Ντάνος στη δεύτερη θέση, αλλά ούτε αυτή κατέχει, αφού μετά ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 271.000 ακόλουθους!

 

Τον Βασάλο τον διαδέχεται η Λάουρα Νάργες με 264.000 followers. 

 

 

 

Aκολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην οποία έχουν πατήσει like περισσότεροι από 250.000 followers.

 

 

Στην πέμπτη θέση (!) πια, συνατάμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

 

 

Βέβαια, για να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι πρόσωπα όπως η Παπαδοπούλου, η Νάργες και η Βαλαβάνη είχαν ήδη κοινό στο Instagram και πριν την είσοδο τους στο παιχνίδι. Ίσως ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι αυτός που έκανε την έκπληξη!

Μπορεί ο Αγγελόπουλος να κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, αλλά στις καρδιές του κόσμου και βασικά του Instagram, ο Βασάλος παραμένει πρώτος. Προς το παρόν τουλάχιστον!