Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

παπαδοπουλου



Γιορτές με τους «Απαράδεκτους» για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου – «Ζήτω οι παρέες»

Τώρα που ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» αποφάσισε να προβάλει ξανά επεισόδια της σειράς «οι Απαράδεκτοι», η σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της σειράς βλέπει ξανά το σίριαλ στην τηλεόρασή της.



Κατέρρευσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην κάμερα μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Προσεύχομαι να νικήσει ό,τι τον πολεμά»

Με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας της και την υπογραφή συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven Music», η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας και «λύγισε» μιλώντας για τον αγαπημένο της φίλο.



Οι απαράδεκτοι: Ποιος πολιτικός έγραψε τους διαλόγους;

Η κωμωδία ήταν από τις πρώτες σειρές του καναλιού της Μεσογείων και διηγούταν την καθημερινή ζωή τεσσάρων φίλων. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που υπέγραψε και το σενάριο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Βλάσης Μπονάτσος και ο Γιάννης Μπέζος είχαν τους τέσσερις βασικούς ρόλους της σειράς.



Ειρήνη Παπαδοπούλου: "Αν συνέχιζα στο Survivor θα έπρεπε να αποκαλύψω ότι..."

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο ειλικρινής από ποτέ στη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα και στον Κώστα Μπουρούση μιλά για τους λόγους που την οδήγησαν εκτός του Survivor με οικειοθελή αποχώρηση.



Ανατροπή: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor με τους περισσότερους ακολούθους

Το Survivor τελειώσε πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο ο πανικός για τους παίκτες καλά κρατεί. Αν και όλοι περιμένουν με αγωνία τις αναρτήσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, δεν είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο έρεισμα στο κοινό, κι ας έχει περισσότερους από 246.000 ανθρώπους να τον ακουλουθούν. 



Survivor: Η Παπαδοπούλου διαψεύδει τον Χανταμπάκη! (Βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρότεινε να κάνουν το σταυρό τους και πήγε και φώναξε και την κάμερα, κάτι που πάντως δεν φαίνεται να ισχύει.