Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 -

Κατέρρευσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην κάμερα μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Προσεύχομαι να νικήσει ό,τι τον πολεμά»Με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας της και την υπογραφή συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven Music», η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας και «λύγισε» μιλώντας για τον αγαπημένο της φίλο.

Αρχικά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα, η πρόθεσή μου είναι να πάω στο χωριό της Ειρήνης άμεσα και να τον δω από κοντά. Τον αγαπώ πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι να νικήσει… ότι τον πολεμά… Συγκινούμαι πολύ…».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρόσθεσε για τον Βασίλη Καρρά: «Θα ήθελα να τον δω από κοντά, αλλά το οικογενειακό περιβάλλον τον προστατεύει και το σέβομαι αυτό. Στο παρελθόν που είχε περάσει ξανά δύσκολα, ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμάσιο πλάσμα που είναι στήριγμά του και δύναμή του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη και τον αγαπώ πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με τις φτερούγες του…» και κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν μπόρεσε να συνεχίσει από τη συγκίνηση και έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω.

Η τραγουδίστρια μίλησε και στην κάμερα του «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για την προσωπική της ζωή, μιας και από τότε που χώρισε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αποφεύγει να μιλά για το θέμα αυτό.

«Άνετα θα ήμουν σε ένα μουσικό τηλεοπτικό πρότζεκτ. Γενικά με ενδιαφέρει η τηλεόραση, οτιδήποτε θα μπορούσε να καθρεφτίσει την προέκτασή μου νομίζω ότι θα το έκανα καλά. Νομίζω ότι με γοητεύει περισσότερο ο κινηματογράφος, αλλά είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις.

Πριν ασχοληθώ με τη μουσική, όταν ήμουν ακόμη φοιτήτρια, επειδή ήμουν σγουρομάλλα, ήμουν σε ένα κλαμπ στο κέντρο και ένας φωτογράφος άρχισε να με φωτογραφίζει, με είχε μπερδέψει με τη Μαρία Σολωμού. Μετά, στην πορεία, μέσα στον χώρο, καταλάβαινα ότι ο κόσμος με μπερδεύει με την Ελένη Φουρέιρα.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και τον εαυτό μου» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.