Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

καρρας



Τελέστηκε το Σάββατο σε κλειστό κύκλο το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά

Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου τελέστηκε το μνημόσυνο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του γνωστού τραγουδιστή.



Τ.Παντελίδης για Β.Καρρά: «Ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή – Άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία»

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον θάνατο του Βασίλη Καρρά.



Ο Ν.Βέρτης αποχαιρέτησε τον Β.Καρρά : «Θα μας λείψεις πολύ Βασίλη μου»

Ο Νίκος Βέρτης αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, τον σπουδαίο τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος παραμονή Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.



Στην εξόδιο ακολουθία του Β.Καρρά και ο Ν.Ανδρουλάκης – «Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσει τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.



Ο Φοίβος αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά: «Ο Θεός διάλεξε την πιο ξεχωριστή ημέρα να τον πάρει κοντά του»

 Φοίβος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες που ερμήνευσε στη μακρόχρονη καριέρα του ο Βασίλης Καρράς. Τραγούδια όπως το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Τηλεφώνησέ μου», «Φαινόμενο» και «Τι Αισθάνεσαι» τα έχουν όλοι σιγοψιθυρίσει και έχουν σημειώσει τη δική τους πορεία στο ελληνικό ραδιόφωνο.



Κατέρρευσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην κάμερα μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Προσεύχομαι να νικήσει ό,τι τον πολεμά»

Με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας της και την υπογραφή συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven Music», η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας και «λύγισε» μιλώντας για τον αγαπημένο της φίλο.