Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αγγελοπουλος



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κόρη του: Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα, Δευτέρα (12/2), η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία την Παρασκευή 9/2 έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου» είπε ο ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor και μίλησε για το πώς ένιωσε, όταν πήρε την κόρη του πρώτη φορά αγκαλιά.



Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.



Αγγελόπουλος: «Πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε κάθε ημέρα»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του αλλά και στο παιδί που περιμένει με την σύζυγό του Δήμητρα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:



Παραμένει στην εντατική ο Στάθης Αγγελόπουλος

Ο τραγουδιστής δεν είχε εμβολιαστεί και έτσι προσβλήθηκε από τον ιό ο οποίος όχι μόνο τον έριξε στο κρεβάτι αλλά τον οδήγησε και στο νοσοκομείο. Και μάλιστα μπήκε και στην Εντατική καθώς έτσι έκριναν οι θεράποντες γιατροί του.



Αγγελόπουλος: Μετά την Επίδαυρο… έφυγε για Σκιάθο!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται συνεχώς με μία βαλίτσα στο χέρι! Αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα, μιας και τα γυρίσματα για τη σειρά Τατουάζ τέλειωσαν για τη φετινή σεζόν, πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε για το νησί του, την όμορφη Σκιάθο.



Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο…»

Όσοι παρακολουθούν την πορεία του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα έχουν εντοπίσει την αγαπημένη «γιαγιά του Instagram», Mαρία Περουλάκη που έγραφε ποιήματα για εκείνον και που τον θαύμαζε πολύ. Δυστυχώς ο Ντάνος, πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή κι εκείνος πικράθηκε πολύ και κυρίως στενοχωρήθηκε που δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει.