Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Α.Μικρούτσικος για Σ.Γαρδέλη: «Το έκανε για να πιέσει το σύστημα ότι “με έχετε οδηγήσει στην αυτοκτονία”»Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Τρίτη μίλησε για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την απόφασή του να μπει οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική, τονίζοντας πως «το έκανε για να πιέσει το σύστημα ότι “με έχετε οδηγήσει στην αυτοκτονία”».

Ο παρουσιαστής είπε στο «Super Κατερίνα» ότι: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης, τον ξέρω γιατί ο γιος μου έμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί του και μου έλεγε συνέχεια για αυτόν… αν τσακώνεται, αν πάει και κοιμάται στο αμάξι του. Μετά ο Σταμάτης βγήκε στα πράγματα και τον παρακολούθησα και στη Φάρμα που πήγε αλλά και αναλυτικά σε συνεντεύξεις. Έτσι τον κατάλαβα».

Ακόμη πρόσθεσε: «Ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος ιδιόρρυθμος, όχι τρελός αλλά ιδιαίτερος. Μου είναι θελκτικός να πιω καφέ μαζί του, να του μιλήσω. Αν είχα τη δυνατότητα να του κάνω μία συνέντευξη, θα μιλούσα μαζί του για τα πάντα. Έχω την εντύπωση ότι ήρθε σε αδιέξοδο, νιώθει αδικία να του παίρνουν το μοναδικό πράγμα που του έχει απομείνει. Όλες αυτές τις συμμετοχές τις κάνει για οικονομικούς λόγους και έκανε ένα απονενοημένο διάβημα να μπει στο ψυχιατρείο χειριστικού χαρακτήρα».

 

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Δεν μπήκε στο ψυχιατρείο, γιατί θεώρησε ότι τα έχει χαμένα. Το έκανε για να πιέσει το σύστημα ότι “με έχετε οδηγήσει στην αυτοκτονία”. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του ήρθε στην επιφάνεια και μπορεί να το αξιοποιήσει με θετικό τρόπο.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και την πιστεύω κατά 80-90%. Θα “υποτάξει” το κράτος; Ένα είναι το σίγουρο, ότι ήρθε στην επιφάνεια και όλοι τον βλέπουμε με συμπάθεια. Εξ’ ου και βγήκε, αν έμενε τρεις μήνες, θα ‘λεγα “έχω άδικο. Αν πάμε για καφέ θα του κλείσω το μάτι, όχι πονηρά, αλλά ως “μπράβο”».