Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Το σουβλάκι του Οβελίξ



Ένας έξυπνος τρόπος να αξιοποιήσετε το κοκκινιστό μοσχάρι που περίσσεψε από το μεσημέρι.

Πίτα, κρέας, λάχανο, καρότο. Ίσως από τα πιο γευστικά (και υγιεινά) σουβλάκια ever!

Υλικά
1 κούπα μοσχάρι κοκκινιστό (από την προηγούμενη)
1/3 κούπα λάχανο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας καρότο τριμμένο
1 πίτα για σουβλάκι

Διαδικασία
Ζεσταίνουμε το κοκκινιστό σε κατσαρολάκι και το ψιλοκόβουμε.

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στην πίτα και τυλίγουμε.