9			
						
				Αυγούστου			
						
				2018			
						
				- 16:49			
		
		
											Τελευταία τροποποίηση στις 				9 Αυγούστου, 2018 - 16:49					
	
Ένα γευστικότατο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.
Υλικά για 4 άτομα
- 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 1 κ. γ. baking powder
 - 1 κ. γ. σόδα μαγειρικής
 - 1/2 κ. γ. αλάτι
 - 3 μεγάλες μπανάνες, λιωμένες
 - 3/4 κούπας λευκή ζάχαρη
 - 1 αβγό
 - 1/3 κούπας βούτυρο λιωμένο
 
Εκτέλεση
- Αρχικά, προθερμάνετε το φούρνο στους 175C.
 - Αλείψτε μια φόρμα για μάφιν με λίγο λάδι και έπειτα αναμείξτε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι και αφήστε τα στην άκρη.
 - Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, αναμείξτε τις μπανάνες, τη ζάχαρη, το αβγό και το λιωμένο βούτυρο.
 - Ρίξτε μέσα σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι και ανακατέψτε απαλά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Μοιράστε το μείγμα με κουταλιές μέσα στις φόρμες για μάφιν.
 - Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε τα μάφιν για 10 με 15 λεπτά.