Τρίτη 24 Μαΐου 2022 -

Βρετανία: Τον πρίγκιπα Γεώργιο συνάντησαν ο Μπαράκ και η Μισέλ ΟμπάμαΟ Μπαράκ  και Μισέλ Ομπάμα , επισκέφτηκαν το πριγκιπικό ζεύγος  Ουίλιαμ και Κέιτ στο παλάτι του Κένσινγκτον.  

Την παάσταση όμως δεν έκλεψε  ούτε η Κέιτ, ούτε  η Μισέλ  αλλά ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος γνώρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, λίγη μόνο ώρα προτού πάει για ύπνο!

Κι όμως, οι γονείς του επέτρεψαν στον δύο ετών πρίγκιπα να μείνει ξύπνιος λίγο παραπάνω και εκείνος εμφανίστηκε μπροστά στον Μπαράκ Ομπάμα φορώντας μια λευκή, μικρή ρόμπα και έκανε μια δυνατή χειραψία μαζί του!

Το ζεύγος Ομπάμα έφτασε χθες στο παλάτι για ένα ανεπίσημο δείπνο με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ και δεν θα μπορούσε να μην γνωρίσει τον αξιολάτρευτο Γεώργιο. Μάλιστα, ο πρίγκιπας φαίνεται ότι ένιωσε πολύ άνετα δίπλα στους Ομπάμα, αφού αμέσως μόλις τους χαιρέτησε ανέβηκε στο ξύλινο αλογάκι του και άρχισε να παίζει, όσο εκείνοι τον κοιτούσαν.

Στη συνέχεια, ο μικρός πρίγκιπας πήγε στο κρεβάτι του και τα δύο ζευγάρια κάθισαν σε ένα από τα εντυπωσιακά σαλόνια του παλατιού και συζήτησαν για αρκετή ώρα, ενώ όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις παρακάτω φωτογραφίες, στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρίγκιπας Χάρι.

 

Οι  φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζεύγους Ομπάμα  στο Παλάτι του Κέσινγκτον.