Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πριγκιπας Γεωργιος



Το βασιλικό σχολικό γεύμα του πρίγκιπα Γεώργιου

Το κολατσιό στο σχολείο είναι πολύ σημαντικό για κάθε παιδί, είτε διεκδικεί βασιλικό θρόνο είτε είναι απλά ο μικρός πρίγκιπας στην καρδιά των γονιών του.

 

Στην περίπτωση του πρίγκιπα Γεώργιου βέβαια, το κολατσιό στο σχολείο διαφέρει πολύ σε σχέση με ό,τι βρίσκουμε στις περισσότερες καντίνες σχολείων.



Βρετανία: Γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Γεώργιου

Μία 40χρονη συνελήφθη στη Βρετανια με την κατηγορία ότι προσπάθησε να εισβάλει στο σχολείο Thomas Battersea, στο οποίο που φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου, όπου και κρατείται, σύμφωνα με την Daily Mail.



Ο πρίγκιπας Γεώργιος δεν θα έχει ειδική μεταχείριση στο σχολείο

Την περασμένη Πέμπτη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χωρίς την έγκυο σύζυγό του συνόδευσε τον 4χρονο πρίγκιπα Γεώργιο στην πρώτη του ημέρα στο σχολείο. Ο μικρός πρίγκιπας συνοφρυωμένος και ντροπαλός πέρασε την είσοδο του ιδιωτικού σχολείου Thomas's στην περιοχή Μπάτερσι του νοτιοδυτικού Λονδίνου φορώντας την μπλε στολή του και κρατώντας σφιχτά το χέρι του πατέρα του.



Στο πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους ο πρίγκιπας Γεώργιος πριν καν κλείσει τα τρία

Πριν καν κλείσει τα τρία του χρόνια, ο πρίγκιπας Γεώργιος έκανε πραγματικότητα το όνειρο πολλών άλλων παιδιών και βρέθηκε σήμερα στο πιλοτήριο ενός μαχητικού αεροσκάφους υπό το άγρυπνο και συνάμα γεμάτο υπερηφάνεια βλέμμα του πατέρα του, του πρίγκιπα Ουίλιαμ.



Βρετανία: Τον πρίγκιπα Γεώργιο συνάντησαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα

Ο Μπαράκ  και Μισέλ Ομπάμα , επισκέφτηκαν το πριγκιπικό ζεύγος  Ουίλιαμ και Κέιτ στο παλάτι του Κένσινγκτον.  

Την παάσταση όμως δεν έκλεψε  ούτε η Κέιτ, ούτε  η Μισέλ  αλλά ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, ο οποίος γνώρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, λίγη μόνο ώρα προτού πάει για ύπνο!



Το Μπάκιγχαμ «πολεμά» τους παπαράτσι που φωτογραφίζουν τον πρίγκιπα Γεώργιο

Το βρετανικό Στέμμα, σε μία πρωτοφανή κίνηση, εξέφρασε την αντίδρασή του για το πρωτόγνωρο «κυνήγι» στο οποίο έχουν επιδοθεί φωτογράφοι για να τραβήξουν το δίχρονο πρίγκιπα Γεώργιο, και να πουλήσουν στη συνέχεια έναντι υψηλού τιμήματος τα στιγμιότυπα.