Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ



Πόσο καιρό ετοίμαζε το βίντεο της ανακοίνωσης του καρκίνου η Κ.Μίντλετον – Πώς το αποφάσισε

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε πριν από δύο εβδομάδες να ανακοινώσει τη διάγνωση καρκίνου για να προστατεύσει τα παιδιά της, επειδή «ανακρίθηκαν» στο σχολείο, όπως υποστηρίζεται.



Έρευνα σε βάθος για την απόπειρα πρόσβασης στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον

Οι αρχές ερευνούν τρία άτομα μετά καταγγελίες για απόπειρα πρόσβασής  στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον, σε κλινική του Λονδίνου πού νοσηλεύτηκε για σοβαρό κοιλιακό πρόβλημα.



Βρετανία: Φήμες περί απιστίας για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ – Ποια είναι η λαίδη που «αναστάτωσε» το παλάτι

Η λαίδη Χάνμπουρι γεννημένη σε μια οικογένεια με στενούς δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, επανήλθε στο προσκήνιο μετά την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον και το θρίλερ γύρω από την κατάσταση της υγείας της.



Μαρία Ζαχάροβα για την «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον: «Η Βρετανία βρίσκει γρήγορα μόνο το χέρι της Μόσχας»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αναφέρθηκε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, έχει εξαφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό.



Ο φωτογράφος του «κλικ» που δείχνει την Κέιτ Μίντλετον απαντά στις θεωρίες συνωμοσίας για το αν ήταν «πειραγμένη» η φωτογραφία

Ο φωτογράφος που απαθανάτισε την τελευταία φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον επιχειρεί να βάλει φρένο στις θεωρίες συνωμοσίας μετά τις κατηγορίες για «πειραγμένη» φωτογραφία. Το «κλικ» του φωτογράφου δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στις 11 Μαρτίου, να κάθονται στο πίσω κάθισμα ενός Range Rover και να φεύγουν από το κάστρο του Ουίνδσορ.



Χάρι και Μέγκαν καρφώνουν την Κέιτ Μίντλετον για Photoshop

Το αποτυχημένο photoshop της Κέιτ Μίντλετον χλευάστηκε από το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν, που έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ζευγάρι του Σάσεξ έψαχνε ευκαιρία να επιτεθεί στο Παλάτι και τη βρήκε από την γκάφα της Κέιτ.