Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Τραγωδία στην Κολομβία: 76 νεκροί από συντριβή αεροπλάνου - Στους επιβαίνοντες ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα (Συγκλονιστικές φωτογραφίες)



Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Κολομβία.

Aεροσκάφος της πτήσης 2933 με 81 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένης και της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Chapecoense Real, συνετρίβη στην κεντρική Κολομβία.   

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας από το τόπο της τραγωδίας ανασύρθηκαν 76 πτώματα και πέντε επιζώντες. Αρχικά οι επιζώντες ήταν έξι, ωστόσο ένας εξ αυτών κατέληξε.

Οι έρευνες διεκόπησαν, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. 

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από τη Βολιβία. Στο αεροπλάνο, της εταιρείας Lamia, επέβαινε η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense Real,  που ταξίδευε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ στο Μεντεγίν. Προορισμός του αεροπλάνου ήταν το αεροδρόμιο Χοσέ Μαρία Κόρδοβα στο Ριονέγκρο, το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κολομβίας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Chapecoense

Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια 

Το αεροσκάφος συνετρίβη εξαιτίας έλλειψης καυσίμων περίπου στις 10:15 (τοπική ώρα) στην περιοχή Cerro Gordo στην επαρχία La Union.

Ανάμεσα στους επιζώντες, τα ξένα media μεταδίδουν ότι είναι οι ποδοσφαιριστές: Alan Ruschel, Danilo και Jakson Follmann.

Ο Alan Ruschel, μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος σε τοπικό νοσοκομείο

Αυτός είναι ο Alan Ruschel

Ο Danilo

Ο Jakson Follmann

Συγκλονιστικό: Φωτογραφία μέσα από το αεροσκάφος, λίγο πριν το δυστύχημα

Μετά από την είδηση για τη συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Chapecoense, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής CONMEBOL ανακοίνωσε την αναστολή του Copa Sudamericana.

 

Δείτε τη στιγμή της συντριβής από τα ραντάρ: