Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ομάδα



Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Η ομάδα των Μαχητών του Survivor επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.



Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Φίλιπ Πετρούσεφ – «Θα είναι στην ομάδα, θα δούμε το χρόνο συμμετοχής του», είπε ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague αύριο (8/12) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ανέφερε πως υπολογίζει τον Φίλιπ Πετρούσεφ, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.



Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Φούλαμ για τον Καμαρά

Ο Άρης τρέχει την υπόθεση Καμαρά με τους «κίτρινους» να είναι κοντά σε συμφωνία με την Φούλαμ και μένει να τα βρει με την πλευρά του 26χρονου φορ.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στους «8» η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας και την ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, επικράτησε της Ιαπωνίας με 10-9 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α' Ομίλου, μαζί με τους Ιταλούς.



Ολλανδία: Κατέρρευσε στέγαστρο στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας Αζ Άλκμααρ

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Άλκμααρ στη βόρεια Ολλανδία μετά την κατάρρευση τμήματος του στέγαστρου στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΖ Άλκμααρ λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν χθες στην περιοχή.



Νεκρός διεθνής ποδοσφαιριστής της τουρκικής Αλάνιασπορ

Ο Τσέχος διεθνής της Αλάνιασπορ Γιόζεφ Σουράλ πέθανε και άλλοι έξι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, επιστρέφοντας από εκτός έδρας παιχνίδι του τουρκικού πρωταθλήματος. Όπως έκανε γνωστό η Αλάνιασπορ, σε δημοσίευση στο Twitter, ο 28 χρονος Τσέχος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29/4) στο νοσοκομείο.