Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΣΟΚ! Συνελήφθη 16χρονος για τη δολοφονία 6χρονης



Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης 16χρονου με την υποψία της δολοφονίας 6χρονου κοριτσιού στη Σκωτία. Η 6χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των παππούδων του και βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα νεκρή.

Ο 16χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά από μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, σύμφωνα με την βρετανική Sun.

Το άτυχο κορίτσι εξαφανίστηκε από το σπίτι των παππούδων της, όπου είχε πάει για διακοπές με τον πατέρα της. Τρεις ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρό, σε δασώδη έκταση εντός του περιβόλου ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του εφήβου, ωστόσο δεν σταματάει τις έρευνες, ζητώντας από του πολίτες να βοηθήσουν όπως μπορούν για να πέσει φως στην υπόθεση θανάτου της 6χρονης. «Απευθύνω έκκληση σ’ όποιον βρέθηκε στην περιοχή το βράδυ της Κυριακής ή τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας κι έχει πιθανόν πληροφορίες για τον θάνατο της Αλίσα να επικοινωνήσει μαζί μας», αναφέρει η αστυνομία που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ στρέφεται και σε όσους έχουν κάμερα κλειστού κυκλώματος στην επιχείρηση τους:

«Όποιος έχει κάμερα κλειστού κυκλώματος ή οδηγοί που έχουν κάμερες στα οχήματά τους και κατέγραψαν υλικό που μπορεί να μας φανεί χρήσιμο καλούνται επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας».

«Όπως κάθε εξάχρονο παιδί, η Αλίσα ήθελε να απολαύσει τις διακοπές της. Είναι αδιανόητο να χάνει μ’ αυτόν τον τρόπο τη ζωή του ένα μικρό κορίτσι», είπε ο Χάουστον, επικεφαλής των ερευνών.