Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

σοκ



Σοκάρει η περιγραφή της Γερμανίδας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφό της

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η 56χρονη σύντροφος του μεσίτη που βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι στις 21 Φεβρουαρίου. 

 



Σοκ στη Λαμία: Κοριτσάκι 4 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών από τη Λαμία που το βράδυ της Πέμπτης, 06.09.2018,  έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του.



Νέο σοκ για τους συνταξιούχους: Ερχεται νέο μεγάλο ψαλίδι στις συντάξεις

Θέμα χρόνου είναι οι περεταίρω περικοπές των συντάξεων, καθώς με την επίσημη έναρξη της διαδικασίας κατάρτισης του προϋπολογισμού του 2019 επιβεβαιώνεται η ψηφισμένη διάταξη.



ΣΟΚ! Συνελήφθη 16χρονος για τη δολοφονία 6χρονης

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης 16χρονου με την υποψία της δολοφονίας 6χρονου κοριτσιού στη Σκωτία. Η 6χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των παππούδων του και βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα νεκρή.

Ο 16χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά από μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, σύμφωνα με την βρετανική Sun.



Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του Μπουρντέν

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα του Άντονι Μπουρνταίν για την αυτοκτονία του γιου της, του Τόνι, όπως τον αποκαλεί χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας στους New York Times, όπου διετέλεσε συντάκτης στο παρελθόν, η συντετριμμένη Γκλάντις Μπουρντέν ανέφερε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι ο γιος της θα έβαζε τέλος στη ζωή του. 



Σοκάρει η αυτοκτονία μητέρας 3 παιδιών στο Άργος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Άργος και όλη την Αργολίδα από την είδηση της αυτοκτονίας μια μητέρας τριών μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, tο περιστατικό συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν την 40χρονη γυναίκα στην αυτοκτονία.